Συνεχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης στην Κόρινθο, όπου ένας 33χρονος κακοποίησε άγρια την 28χρονη εν διαστάσει σύζυγό του.

Ο 33χρονος, ο οποίος  συνελήφθη και κρίθηκε προφυλακιστέος, είχε απαγάγει την άτυχη γυναίκα, τη βίασε και προσπάθησε να την κάψει, αφού πρώτα επιχείρησε να την πετάξει από τον Ισθμό.

Μάλιστα, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 33χρονος χτύπησε άγρια την 28χρονη καθώς, όπως καταγγέλλει το θύμα, πριν από μερικούς μήνες την είχε ξαναχτυπήσει.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσουν μάρτυρες από το φιλικό και συγγενικό περιβάλλον της γυναίκας οι οποίοι θα βεβαιώσουν όσα πέρασε.

Η επιθετική συμπεριφορά του 33χρονου άλλωστε ήταν ο λόγος που το θύμα αποφάσισε να εγκαταλείψει μαζί με τα παιδιά της τον άντρα της και να μετακομίσει στο πατρικό της στην Αλμυρή.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο δράστης πήγε στην Αλμυρή για να ξεκινήσει καβγά υπό την επήρεια αλκοόλ, όντας εκτός εαυτού.

Αφορμή για τον καβγά στάθηκε η βάφτιση της κόρης τους η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή.

Η 28χρονη είχε επιλέξει για νονό του παιδιού τον αδελφό της, ο οποίος την παρότρυνε να καταθέσει αίτηση διαζυγίου καθώς την είχε δει χτυπημένη από τον 33χρονο.

Ο δράστης δεν γνώριζε λεπτομέρειες για το μυστήριο καθώς το ζευγάρι δεν είχε συχνή επικοινωνία. Μόλις, όμως, έμαθε για τον νονό εκνευρίστηκε και πήγε με το αμάξι του στην Αλμυρή.

Εκεί, ευρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση δεν δίστασε να ξυλοκοπήσει άγρια την 28χρονη, να τη βιάσει και παραλίγο να τη σκοτώσει.