Τραγικός ήταν ο απολογισμός της πτώσης βράχου στην κεντρική στοά των Μεταλλείων Βωξίτη στη Βάριανη, με έναν εργαζόμενο να χάνει τη ζωή του.

Ο άτυχος 40χρονος με καταγωγή από τη Λαμία ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και, όπως αναφέρει η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άμφισσας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Πώς συνέβη το ατύχημα

Σύμφωνα με τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Φωκίδας, «ένας μεγάλος βράχος, κάτω από ανεξήγητες συνθήκες έπεσε και καταπλάκωσε ένα 4Χ4 με το οποίο κινούνταν ο 40χρονος μηχανικός που καταπλακώθηκε σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από την είσοδο της στοάς».

Δεν πρόλαβε να χαρεί το παιδί του

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη για το χαμό του 40χρονου μηχανικού, με τους ανθρώπους να τονίζουν ότι ο άτυχος μηχανικός δεν πρόλαβε να χαρεί τη ζωή του.
Πριν από λίγο καιρό, ο 40χρονος είχε παντρευτεί πρόσφατα και επίσης είχε βαφτίσει την κορούλα του, απολαμβάνοντας την οικογένειά του.

Τι δήλωνε ο άτυχος μηχανικός

Προφητικό, δυστυχώς, αποδεικνύεται βίντεο στο οποίο ο 40χρονος μηχανικός που σκοτώθηκε από πτώση βράχου τα μεταλλεία βωξίτη στη Φωκίδα, περιγράφει τις επικίνδυνες συνθήκες εργασίας μέσα στις στοές.
Το βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας λίγες ώρες μετά τον θάνατό του και πραγματικά ανατριχιάζει κανείς ακούγοντας τον να περιγράφει τόσο αναλυτικά και σαφώς τους κινδύνους που διατρέχουν οι εργαζόμενοι στο μεταλλείο καταλήγοντας ότι η δουλειά αυτή είναι ρίσκο.

Δείτε το βίντεο