Εμμονή με την 24χρονη κοπέλα στην οποία επιτέθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στο κέντρο της Καλαμάτας, φαίνεται πως είχε ο 35χρονος Έλληνας που συνελήφθη το απόγευμα της ίδιας μέρας, καθώς την είχε παρενοχλήσει άλλες δυο φορές

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Ιούλιο, η 24χρονη φοιτήτρια είχε εντοπίσει δυο φορές τον τον 35χρονο αυνανίζεται έξω από το σπίτι της και είχε υποβάλλει καταγγελία. Ωστόσο, ο κατηγορούμενος δεν είχε εντοπιστεί στα όρια του αυτοφώρου για να συλληφθεί.

Μετά την τελευταία καταγγελία που έκανε η κοπέλα, όταν ο «σάτυρος» την «χούφτωσε» πλησιάζοντάς την από πίσω την ώρα που επέστρεφε στο σπίτιτ της, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξέτασαν υλικό από πολλές κάμερες, με αποτέλεσμα να τον ταυτοποιήσουν και την Τετάρτη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση απλών σωματικών βλαβών.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 35χρονος είχε επιτεθεί τον Δεκέμβριο του 2019 και σε μια 23χρονη κοπέλα στην Καλαμάτα, την οποία μάλιστα προσπάθησε να θωπεύσει και όταν εκείνη αντιστάθηκε δεν δίστασε να την χτυπήσει. Πλέον, ο δράστης ερευνάται αν εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες επιθέσεις.