Τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στην Αλόννησο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος, μετά τον ντόρο που προκλήθηκε με τα revenge porn, έχει αποστασιοποιηθεί από όλους και από όλα, μένοντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα διατηρεί το δικό του μαγαζί στην Αλόννησο, ωστόσο, όπως επιβεβαιώνουν και οι κάτοικοι, δεν πάτησε άνθρωπος όλο το καλοκαίρι, κάτι που συνεχίζεται ως και σήμερα.

Αυτό είναι ως αποτέλεσμα ο πρώην παρουσιαστής να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.


Κλείνει το μαγαζί του στην Αλόννησο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποφάσισε, παρά το γεγονός πως είχε συμβόλαιο στο μαγαζί μέχρι το 2023, να μην το διατηρήσει άλλο και να ολοκληρώσει από τώρα τη συμφωνία του ίδιο με τον ιδιοκτήτη.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, η εν λόγω εξέλιξη χαροποιεί ιδιαίτερα και τον ιδιοκτήτη, ο οποίος εξαρχής δεν ήθελε να συνεχιστεί η συνεργασία τους, μετά τα όσα βγήκαν στο φως για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, παρά το γεγονός ότι ο παρουσιαστής του κατέβαλε κανονικά το ενοίκιο.

Έτσι, το μαγαζί περνάει ολοκληρωτικά στα χέρια του ιδιοκτήτη, ο οποίος θα το μετατρέψει σε παραδοσιακό καφενείο, ενώ απαιτούνται και πολλές αλλαγές, όπως για παράδειγμα το όνομα του μαγαζιού, προκειμένου τίποτα να μην θυμίζει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.