Ποινική δίωξη έχει ασκηθεί από την Εισαγγελία όχι μόνο σε βάρος του 53χρονου και του 42χρονου που συνελήφθη μαζί του αλλά και κατά παντός άλλου υπευθύνου που φέρεται να βίασε το ανήλικο κορίτσι.

Ήδη, τα στοιχεία που έχουν δει το φως τη δημοσιότητας πραγματικά σοκάρουν. Πάνω από 200 άνδρες επικοινώνησαν με τον μαστρωπό 53χρονο προκειμένου να μάθουν πληροφορίες και να κλείσουν ραντεβού με την 12χρονη ούτως ώστε να τη βιάσουν.

Όπως είπε η ανήλικη στους αστυνομικούς, ο 53χρονος την απειλούσε με ένα όπλο και τη βίαζε μέσα στην επιχείρησή του συστηματικά, ενώ μέσω social media «ψάρευε» τους πελάτες που έναντι αμοιβής -που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν 50 έως 70 ευρώ- κακοποιούσαν σεξουαλικά και συστηματικά την 12χρονη.

Σημειώνεται πως οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ανηλίκων προσπάθησαν να «χαρτογραφήσουν» τα σημεία όπου το κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού. Το ένα είναι το κατάστημα του 53χρονου, το άλλο ένας χώρος που ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί και το τρίτο αυτοκίνητα.

Αυτό που θυμάται το κορίτσι είναι ότι -με τη μεσολάβηση του συλληφθέντα- τη μετέφεραν σε δωμάτια και αυτοκίνητα, όπου τη βίαζαν. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ουδέποτε το παιδί είχε πάρει χρήματα από αυτούς τους άντρες. Τα χρήματα παραδίδονταν στον 53χρονο.

Αστυνομικές πηγές εξηγούν ότι «υπήρχε ένας αρρωστημένος κύκλος παιδόφιλων γύρω από τον 53χρονο», ενώ στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών θα σαρωθούν όλες οι κλήσεις, όλα τα μηνύματα αλλά και όλες οι επαφές του μέσω του ψεύτικου προφίλ που είχε δημιουργήσει για να αλιεύει «πελάτες».