Για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, που ζούσε τον εφιάλτη στα χέρια του 53χρονου, ο οποίος φέρεται να την βίαζε επανειλημμένα και στη συνέχεια να την εξέδιδε έναντι χρηματικής αμοιβής, τοποθετήθηκε μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η Άννα Φόνσου.

Αποκαλύπτωντας όλα όσα γνωρίζει για την υπόθεση, η ηθοποιός σημείωσε πως κάποια στιγμή βρέθηκε σε ένα τραπέζι με τον 53χρονο στον Κολωνό. Εκεί είδε το κορίτσι να κάνει ποδήλατο αργά το βράδυ και να απευθύνεται στον ίδιο στο πληθυντικό, καθώς -όπως ανέφερε-έκανε «θελήματα» για λογαριασμό του.

Η γνωριμία της με τον δράστη

Για την γνωριμία της με τον δράστη, η Άννα Φόνσου είπε: «Ήρθε στο σπίτι του ηθοποιού πριν ένα χρόνο. Μου λέει κ. Φόνσου έχετε ανάγκη από χορηγούς που να μην έχουν πολλά λεφτά αλλά να βοηθούν σε είδος; Εγώ έχω σούπερ μάρκετ μου είπε. Να σας φέρω κάτι αναψυκτικά για το σπίτι του ηθοποιού και κάποια τρόφιμα γιατί έχω σούπερ μάρκετ;».

Συνέχισε λέγοντας πως πράγματι τα έφερε και έβγαλαν φωτογραφίες για διαφήμιση, ενώ έφερνε παρόμοια προϊόντα κάθε 15 μέρες περίπου.



«Ήταν ένα κοριτσάκι με ένα ποδήλατο στο μαγαζί και έκανε θελήματα»

Στη συνέχεια η θοποιός περιέγραψε πως ο ίδιος την κάλεσε στο σούπερ μάρκετ, όπου έξω από το κατάστημα διοργάνωσε ένα τραπέζι με γνωστές προσωπικότητες της περιοχής.

Εκεί ήταν και το παιδί που έκανε θελήματα με το ποδήλατό της. «Ήταν ένα κοριτσάκι με ένα ποδήλατο στο μαγαζί και έφερνε αναψυκτικά και σουβλάκια. Ήταν ψηλό, έμοιαζε γύρω στα 15», είπε χαρακτηριστικά. Κάποια στιγμή ο 53χρονος φώναξε το κορίτσι για το γνωρίσει στην Άννα Φόνσου. Το παιδί πλησίασε και της είπε πως έχει εφτά αδέρφια και κάνει θελήματα για τον 53χρονο.

Μάλιστα, η ώρα περνούσε και το κορίτσι ήταν ακόμα στο δρόμο. Όταν η Άννα Φόνσου της επισήμανε πως ήταν 11:30 το βράδυ και ήταν ακόμη έξω, η 12χρονη απάντησε πως μένει κοντά και πολλές φορές έρχεται και την παίρνει η μητέρα της.

Φιλάνθρωπος και… οικογενειάρχης

Η Άννα Φόνσου είπε πως τελευταία φορά που τον είδε ήταν πριν δέκα μέρες σε κάποια βραδινή έξοδο όπου μεταξύ άλλων βρισκόταν ένας οδοντίατρος, ένας αστυνομικός και ένας ιερέας.

Η ίδια είπε πως ήταν υπεράνω πάσης υποψίας, ενώ κάθε φορά που τη συναντούσε της μιλούσε για τον γιο και την γυναίκα του και το εξοχικό που διατηρεί σε κάποιο βουνό.

Μάλιστα, έσπευσε να αναφέρει πως ο δράστης ήταν φιλάνθρωπος…