Ο άνθρωπος που αποκάλυψε το μαρτύριο που περνούσε στα χέρια του 53χρονου η 12χρονη στον Κολωνό, μίλησε στο newsit.gr και όσα περιγράφει είναι τουλάχιστον ανατριχιαστικά.

 Ο θείος της ανήλικης, μαζί με την αδερφή του ανακάλυψαν στο κινητό της μικρούλας τα αηδιαστικά μηνύματα που της έστελνε ο 53χρονος και μάλιστα περιγράφει τι έγραφαν κάποια από αυτά.

 «Μαζί με την αδελφή μου πήραμε το κινητό και ανακαλύψαμε αυτό το απίστευτο πράγμα, με το κάθαρμα. Η αδελφή μου το είδε, στην Λευκάδα. Είδε να την παίρνει αυτός και να ζητάει να πάει στο μαγαζί», λέει.

 Όπως περιγράφει της έλεγε: “Που είσαι;” και “μωρό μου”, και “τι κάνεις;” Και μας σηκώθηκαν οι τρίχες. Βασικά, δεν το περιμέναμε γιατί εγώ αυτόν τον έβλεπα. Και στο λόφο, και εδώ και παντού, τον ήξερα χρόνια. Και πριν ανοίξει αυτό το μαγαζί», λέει ο θείος της 12χρονης.

 Όπως εξηγεί δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι συνέβαινε κάτι τέτοιο. Έβλεπε τα μηνύματα και τα ξαναέβλεπε και προσπαθούσε να καταλάβει τι ακριβώς συνέβαινε.

 «Ήταν πολλά τα μηνύματα, από 240 άτομα. Αυτός έλεγε ότι είναι 16χρονη. Έλεγε στους άλλους ότι είναι 16χρονη, ότι είναι ορφανή. Δεν έχει γονείς, είναι Αλβανίδα, τέτοια πράγματα. Αυτός την παρέσυρε αλλιώς, βρήκε με τα οικονομικά», καταγγέλλει ο θείος του θύματος.