Οι αρχές εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση η ανήλικη να μην ήταν το μοναδικό θύμα του 53χρονου από τον Κολωνό, σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.

Στον έβδομο όροφο της ΓΑΔΑ βρίσκεται υπό κράτηση μόνος του ο κατηγορούμενος, ο οποίος αναμένεται αύριο το πρωί να απολογηθεί.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι από την ημέρα της σύλληψης του δεν τον έχει επισκεφτεί κανείς. Απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα θα δώσουν τα κινητά τηλέφωνα που έχουν κατασχέσει οι αστυνομικοί.

Έως τώρα δεν έχει οριστεί δικηγόρος για τον κατηγορούμενο, αυτό μένει να διαπιστωθεί σε λίγες ώρες που θα απολογηθεί ο 53χρονος, ο οποίος εάν εμφανιστεί με τον δικηγόρο του, είναι πολύ πιθανό να ζητήσει και να λάβει νέα προθεσμία προκειμένου να μελετήσει την ογκωδέστατη δικογραφία.

Στην κατοχή του κατηγορούμενου έχουν βρεθεί τρία κινητά τηλέφωνα, δύο υπολογιστές και ένα laptop. Από εκεί σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Star γίνονταν όλες οι επικοινωνίες.

Από τον 42χρονο συγκατηγορούμενο του έχει κατασχεθεί ένα κινητό τηλέφωνο. Το 12χρονο κορίτσι είχε όμως, όχι ένα, αλλά δύο κινητά τηλέφωνα. Όλα αυτά τα ψηφιακά μέσα έχουν μπει στο μικροσκόπιο της ελληνικής αστυνομίας.

Πηγή: Star