Μήνυση για σωματικές βλάβες και εξύβριση υπέβαλλε σήμερα πριν τις 11 το μεσημέρι εναντίον του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης η κτηματομεσίτρια Ματούλα Χατζημιχαήλ, η οποία τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό.

Η κ. Χατζημιχαήλ, που παρέμεινε νοσηλευόμενη χθες βράδυ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, επέστρεψε εκεί για να συνεχίσει σειρά εξετάσεων μια και η κατάσταση της υγείας της συνεχίζει να μην είναι καλή. Επειδή έπρεπε να υποβληθεί μήνυση (είναι αδικήματα που διώκονται κατ’ έγκλιση) για να ενεργοποιηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου, πήγε στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης και υπέβαλλε την μήνυση, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της Νίκο Χρηστάκη.

Αυτόματα ενεργοποιήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου που λήγει απόψε στις 11.59′ το βράδυ και έτσι η Ελληνική Αστυνομία ψάχνει τον κ. Τοψίδη. Μάλιστα, δύο αστυνομικοί μετέβησαν στα γραφεία του Επιμελητηρίου Έβρου αναζητώντας τον προκειμένου να τον συλλάβουν, αλλά αποχώρησαν μετά από λίγα λεπτά, μια και δεν βρισκόταν εκεί. Ίσως να ενημερώθηκε και να κρύβεται. Θα έχει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον, αν τελικά εμφανιστεί μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα στην Αστυνομία, αν όπως δηλώνει δεν έδειξε την συγκεκριμένη γυναίκα και απλά υπήρξε μεταξύ τους έντονη λεκτική αντιπαράθεση.

Πηγή: evros-news.gr