Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των συστηματικών βιασμών της 12χρονης στον Κολωνό.

Συγκεκριμένα, εκδόθηκε ένταλμα σε βάρος της μητέρας του παιδιού, η οποία συνελήφθη. Το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της μητέρας της 12χρονης, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας Εισαγγελίας, σύμφωνα με πληροφορίες, αφορά το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας και άλλες κατηγορίες. Κατά πληροφορίες, το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε σε βάρος της μητέρας της 12χρονης καθώς υπήρξαν ενδείξεις ότι εξέδιδε την κόρη της. Αυτό οδήγησε να της ασκηθεί ποινική δίωξη για κακουργηματική μαστροπεία ενώ αναμένεται η ανακρίτρια να προσωποποιήσει κι άλλες κατηγορίες, σε βαθμό κακουργήματος, σε βάρος της. Το ένταλμα εκδόθηκε καθώς κρίθηκε ότι ι από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι η μάνα σχετίζεται με τη σεξουαλική εκμετάλλευση της κόρης της.

Σύμφωνα με το ρεπορταζ του MEGA, από την έρευνα των Αρχών προκύπτει ότι υπήρχε ένας κύκλος ροής χρημάτων από και προς τη μητέρα της 12χρονης, στοιχεία που συγκεντρώθηκαν τόσο από το κινητό του δράστη όσο και από αυτό της ανήλικης.

Την ίδια ώρα, προφυλακιστέοι κρίθηκαν πριν από λίγο και ο 53χρονος και ο 42χρονος μετά την ολοκλήρωση των απολογιών τους στην 33η τακτική ανακρίτρια Αθηνών.

H γυναίκα μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ, λίγο πριν τις 17:00, όπου εξετάζεται από αστυνομικούς του τμήματος Προστασίας Ανηλίκων για την εμπλοκή της σε αυτή τη σκοτεινή υπόθεση. Κατόπιν θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.