Κινηματογραφική διάρρηξη σημειώθηκε σε συσκευαστήριο ψαριών στο Ρίο της Πάτρας με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης να βρίσκεται σε απόγνωση. Οι καταστροφές που προκάλεσαν οι δράστες και η συνολική ζημιά αγγίζει τα 300.000 ευρώ!

Δράστες ήταν πιθανότατα Ρομά, οι οποίοι είχαν ως στόχο τα χρήματα, το εμπόρευμα, σίδηρο και χαλκό. Έτσι, μπήκαν το βράδυ στην επιχείρηση και έμειναν μέσα για ώρες καταστρέφοντας τα πάντα.

Όταν ο ιδιοκτήτης πήγε στον χώρο μαζί με την Αστυνομία, εντόπισαν μέσα δύο άτομα, τα οποία «φόρτωναν» σίδηρο, χαλκό και διαλυμένα μηχανήματα μεγάλης αξίας και τα μετέφεραν σε διπλανό κτίριο που ήταν άδειο, προφανώς για να τα πάρουν με την ησυχία τους.

«Μου τεμάχισαν μηχανήματα. Μόνο το τούνελ βαθιάς κατάψυξης κοστίζει 60.000 ευρώ» είπε ο ιδιοκτήτης. Η Αστυνομία δεν κατάφερε να συλλάβει τους δράστες, όμως από την πινακίδα του αυτοκινήτου που χρησιμοποίησαν έχουν ταυτοποιηθεί δύο άτομα.

Ο ιδιοκτήτης θα προχωρήσει σε μήνυση κατ’ αγνώστων. Είναι χαρακτηριστικό πως οι δράστες αφαίρεσαν και όλα τα καλώδια από τα φρεάτια καλωδίων περιμετρικά τις επιχείρησης. Είναι η τέταρτη φορά που η συγκεκριμένη εταιρεία γίνεται στόχος διαρρηκτών.