Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την 14χρονη Μαρκέλλα που είχε πέσει θύμα απαγωγής πριν λίγες μέρες από τη Νίκαια.

Η 14χρονη βρέθηκε σε άθλια κατάσταση στο Μαρκόπουλο.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο Κώστας Γιαννόπουλος πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», το παιδί κακοποιήθηκε σεξουαλικά και σωματικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η απαγωγή της 14χρονης Μαρκέλλας έλαβε χώρα την Παρασκευή μπροστά στα έκπληκτα μάτια της αδερφής της. Τα δύο κορίτσια πήγαιναν στο φούρνο της γειτονιάς, όταν ένα αυτοκίνητο σταμάτησε και άρπαξε την 14χρονη.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» αποκάλυψε, μιλώντας στο Mega, πως το κορίτσι βρέθηκε σε άθλια κατάσταση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι απήχθη από πέντε άτομα: «Πέρασε φρικτή κατάσταση μαζί τους αυτές τις μέρες και κακοποιήθηκε και σωματικά και σεξουαλικά.

Αυτοί οι άνθρωποι προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν και αναγκάστηκαν να την αφήσουν να φύγει λόγω της δημοσιότητας που πήρε το θέμα».

Όπως είπε το κορίτσι βρέθηκε σε φρικτή κατάσταση, ενώ επιβεβαίωσε πως στόχος τους ήταν να ωθήσουν την ανήλικη στην πορνεία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ANT1 το κορίτσι κατάφερε να πάρει τηλέφωνο την οικογένειά της το βράδυ της Τετάρτης λέγοντας τους ότι βρίσκεται στο Μαρκόπουλο.

Οι γονείς της έσπευσαν στο σημείο και την παρέλαβαν.

Στη συνέχεια πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου η 14χρονη περιέγραψε τα όσα έζησε, κάνοντας λόγο, σύμφωνα με πληροφορίες, για πέντε άντρες που την άρπαξαν, την οδήγησαν σε άγνωστη τοποθεσία και την βίασαν ομαδικά.

Αφού την κακοποίησαν σεξουαλικά την παράτησαν στην περιοχή του Μαρκοπούλου.

Τέλος, σημειώνεται πως σύμφωνα με την μητέρα το κορίτσι είχε πέσει και πάλι θύμα αρπαγής πριν λίγες μέρες, την ώρα που πήγαινε σχολείο. Τότε ένας άνδρας την κρατούσε κλειδωμένη σε ένα υπόγειο όπου την κακοποίησε σωματικά και ψυχικά, μέχρι το κορίτσι να καταφέρει να αποδράσει.

Η οικογένεια της ανήλικης έκανε μήνυση, αλλά η Αστυνομία δεν κατάφερε να εντοπίσει τον δράστη.