Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την 14χρονη Μαρκέλλα, που είχε πέσει θύμα απαγωγής πριν λίγες μέρες από τη Νίκαια.

Η 14χρονη βρέθηκε σε άθλια κατάσταση στο Μαρκόπουλο.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει η μητέρα της στο protothema.gr και στον δημοσιογράφο Κώστας Στάμου, η ανήλικη επί πέντε ημέρες κακοποιήθηκε άγρια και βιάστηκε από έναν άνδρα, ο οποίος στο παρελθόν είχε αρπάξει ξανά την 14χρονη από το σπίτι της.

«Το παιδί ήταν χάλια όταν ήρθε»

«Το παιδί ήταν χάλια όταν ήρθε. Ήταν τραυματισμένη, της είχαν βγάλει τα φρύδια και της είχαν βάψει τα μαλλιά. Την είχαν κλεισμένη σε ένα σπίτι και την απειλούσαν. Ήταν 5-6 άτομα. Ο ένας την απειλούσε με όπλο στο κεφάλι για να κάνει έρωτα με τον άλλον. Το κορίτσι φοβήθηκε και μετά το βίασαν», είπε η κυρία Μαρία στο protothema.gr, περιγράφοντας τις εφιαλτικές ώρες που έζησε το παιδί της στα χέρια των αδίστακτων απαγωγέων.

Οι δράστες είχαν πρόθεση να κρατήσουν την Μαρκέλλα με σκοπό να την εκδίδουν αλλά το κορίτσι κατάφερε να το σκάσει. Την απειλούσαν, μάλιστα, προκειμένου να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

«“Αν πάει η μητέρα σου στην Αστυνομία και κάνει μήνυση θα σκοτώσουμε και τη μητέρα σου και τον αδελφό σου”, της έλεγε αυτός και είχε τρομοκρατηθεί το παιδί», τόνισε η μητέρα.

Πώς κατάφερε να το σκάσει

Τέλος, η κ. Μαρία μίλησε στο protothema.gr και για το πώς η 14χρονη κατάφερε να γλιτώσει από τα χέρια των απαγωγέων της.

«Πήγε να πάρει κάτι από το αμάξι αυτός και τότε η Μαρκέλλα του άρπαξε 30 ευρώ και το έσκασε. Βγήκε σε ένα δρόμο, πήρε ένα ταξί και είπε στον οδηγό να κάνει ένα τηλέφωνο στο σπίτι μας», εξήγησε.

Σημειώνεται πως οι γονείς της Μαρκέλλας αναμένεται να καταθέσουν μήνυση σε βάρος γνωστού ατόμου, το οποίο εδώ και καιρό παρακολουθούσε την 14χρονη και φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» της απαγωγής.