Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό. 

Η αδερφή της γιαγιάς της 12χρονης μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS για την υπόθεση και αποκάλυψε ότι ο στόχος του 53χρονου ήταν και τα υπόλοιπα αδέλφια της οικογένειας.

«Να λάμψει η αλήθεια. Εγώ πιστεύω ότι η (…) είναι αθώα, αλλιώς πρώτα η αδελφή μου θα την είχε γδάρει», είπε χαρακτηριστικά. Όπως αποκάλυψε, η 12χρονη μάθαινε πολεμικές τέχνες. «Της έλεγε ο θείος ‘κοίτα μη γίνει τίποτα και δεν το πεις’. ‘Θα τον κάνω μαύρο στο ξύλο’ απαντούσε η μικρή».

Η ίδια αποκαλύπτει πως ο στόχος του 53χρονου μετά την 12χρονη ήταν και τα υπόλοιπα αδέλφια της οικογένειας. «Τα μεγάλα κορίτσια όταν είχαν πάει στο μαγαζί του, τους είχε μιλήσει χυδαία, δεν ξαναπάτησαν. Έλεγε χυδαία πράγματα ‘τι ωραίο β… που έχεις και τέτοια’. Είναι παλιάνθρωπος και θέλει εκτέλεση».

Εισαγγελική εντολή να ερευνηθεί εάν τα αδέλφια της 12χρονης έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής βίας

Εντολή για τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής έρευνας αναφορικά με το εάν τα αδέλφια της 12χρονης έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής βίας ή εκμετάλλευσης έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνης Ελευθεριάνος.

Παράλληλα, έδωσε παραγγελία στις κοινωνικές υπηρεσίες να διενεργήσουν ανάλογη έρευνα.

Εξετάζεται η εμπλοκή των συλληφθέντων και σε βιασμούς άλλων παιδιών

Σχολιάζοντας στο MEGA τις εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, μίλησε για το ενδεχόμενο νέων συλλήψεων.

Δήλωσε πως όσο η έρευνα προχωρά και εκδίδονται εντάλματα συλλήψεων, η ελληνική αστυνομία θα προβαίνει στις ανάλογες πράξεις.

Σε ό,τι αφορά το γενικό προφίλ των συλληφθέντων αποκάλυψε πως γίνεται περαιτέρω έρευνα για το ενδεχόμενο εμπλοκής τους και σε βιασμούς άλλων παιδιών. «Για την ώρα δεν προκύπτει κάτι τέτοιο» προσέθεσε.

Αναφορικά με τους άντρες που προσήλθαν στην αστυνομία αυτοβούλως, η κ. Δημογλίδου εξήγησε πως έχει ενημερωθεί η ανακρίτρια και για την ώρα δεν έχει ζητηθεί δίωξη εναντίον τους.

Ολοκληρώνοντας επιβεβαίωσε πως η αστυνομία θα πράξει τα πάντα προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση χωρίς καμία διάκριση οδηγώντας την στο δρόμο της Δικαιοσύνης.