Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις, σχετικά με τον εφιάλτη που ζούσε η 12χρονη στον ΚολωνόΠροφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της η 37χρονη μητέρα του 12χρονου κοριτσιού, η οποία κατηγορείται για το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας.

Η ίδια, αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή της στην υπόθεση, όμως δεν κατάφερε να πείσει την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα με τα όσα κατέθεσε στην απολογία της, κι έτσι πήρε τον δρόμο για τη φυλακή.

Σε μια ιδιαίτερη φορτισμένη συναισθηματικά απολογία, η οποία αρκετές φορές διακόπηκε καθώς ξέσπαγε σε κλάματα, η 37χρονη μητέρα αρνήθηκε την κατηγορία για το αδίκημα της συνέργειας σε μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης κόρης της, ενώ υποστήριξε πως δεν είχε καταλάβει τον Γολγοθά που πέρναγε το παιδί της.

Το μήνυμα που έστειλε την 37χρονη στη φυλακή

Τα επιβαρυντικά στοιχεία που έκριναν την προφυλάκιση της 37χρονης ήταν τόσο τα τέσσερα εμβάσματα με ποσά των 20 και 25 ευρώ που βρέθηκαν σε λογαριασμό της από «πελάτες» της ανήλικης, όσο και το γεγονός ότι το παιδάκι έλειπε από το σπίτι του πάρα πολλές ώρες ολόκληρες, για να βρίσκεται στα ραντεβού της φρίκης, τα οποία της έκλεινε ο Μίχος, χωρίς η μητέρα να ανησυχήσει ή να δώσει σημασία.

Αυτό όμως που «έκαψε» κυριολεκτικά την 37χρονη μητέρα και την έστειλε στη φυλακή, ήταν το γεγονός ότι βρέθηκαν, όπως αναφέρουν πληροφορίες της «Καθημερινής», μηνύματα από το ανήλικο παιδί προς τον Μίχο, τα οποία έγραφαν: «Τα λεφτά στη μάνα μου».

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες του thetoc.gr, υπάρχει μήνυμα της 12χρονης προς το κινητό της μητέρας της, το οποίο γράφει: «Ερχομαι σε πέντε λεπτά, πήρα 50 ευρώ».