Ο Δημήτρης Κραβαρίτης, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος ενός αγοριού μόλις τεσσάρων ετώνέχει πυροδοτήσει την οργή των κατοίκων του Αγρινίου.  Από τις αρχές εξετάζεται και ο ρόλος της μητέρας του που ήταν η νταντά του παιδιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κωνσταντίνας Τσεγγενέ, από τον Μάρτιο του 2021 ο Δημήτρης Κραβαρίτης, 28 ετών, φέρεται ότι ασελγούσε σε βάρος του μικρού αγοριού, μέσα στο σπίτι του.

Η οικογένεια του κατηγορούμενου φέρεται ότι διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τους γονείς του παιδιού.

Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του 28χρονου

Οι δύο οικογένειες, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Star, είχαν φιλικές σχέσεις εδώ και καιρό.

Ο πατέρας του 4χρονου και αυτός του δράστη συνεργάζονταν επαγγελματικά. Η γνωριμία τους ήταν εκείνη η οποία έπαιξε ρόλο προκειμένου η οικογένεια να εμπιστευτεί στην 52χρονη το παιδί τους.

Η οικογένεια του 4χρονου άρχισε να ερευνά το ενδεχόμενο κακοποίησης του παιδιού όταν το είδε να αντιδρά φοβικά σε τηλεοπτική σκηνή

Αυτή η συμπεριφορά σε συνδυασμό με ζωγραφιές του παιδιού που απεικόνιζαν τον 28χρονο ως τέρας, οδήγησαν τον πατέρα του σε έρευνα και στην συνέχεια σε καταγγελία, σε βάρος τόσο του νεαρού, όσο και της μητέρας του.

Ακόμα και συγγενικά του πρόσωπα εμφανίζονται σοκαρισμένα από τις αποκαλύψεις, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, αφού κανείς τους δεν περίμενε ότι έκρυβε αυτό το σκοτεινό πρόσωπο.

«Αυτή η υπόθεση ήταν εδώ και ένα χρόνο περίπου και τώρα βγήκε τώρα τι έγινε δεν ξέρω. Έπεσα από τα σύννεφα δεν ήξερα τίποτα, είναι αρρωστημένα πράγματα αυτά» ανέφερε ο θείος του κατηγορούμενου.

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη μας ενοχλούν μέσα από το κινητό χθες μου έστειλε ένας από τις Σέρρες να χαίρεσαι κυριά μου τον παιδεραστή σου» λέει συγγενής του κατηγορούμενου.

Ο 28χρονος ήταν παίκτης σε ομάδες της Γ’ Εθνικής. Η αποκάλυψη της δράσης του σόκαρε όσους τον γνώριζαν και είχαν βρεθεί μαζί του σε γήπεδα.

«Ήταν ο covid τον Μάρτιο του 21 που έφερε το δελτίο, αλλά δεν έπαιξε ποτέ στην ομάδα, απλώς παρουσιάστηκε και μετά έφυγε για τον στρατό, εξαφανίστηκε. Τώρα μάθαμε τα γεγονότα» λέει ο Βασίλης Κατσαγάνης, πρόεδρος ΑΕ Μεσολογγίου.

Οι αρχές εξετάζουν προσεκτικά τον ρόλο που έπαιξε η μητέρα του, η οποία ήταν νταντά του παιδιού για πάνω από ένα χρόνο.