Οριστικό τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να συμμετέχει στο «Survivor All Star» έβαλε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Μιλώντας στην κάμερα του «Mega Καλημέρα», ο Ντάνος ρωτήθηκε για τον «εκνευρισμό» που έδειξε κατά τη διάρκεια δηλώσεών του σε πρωινή εκπομπή, όταν οι ρεπόρτερ αδιαφόρησαν για τις ταινίες του και του μιλούσαν μόνο για το reality επιβίωσης. «Περισσότερο στην πρωινή εκπομπή εκνευρίστηκαν, όχι εγώ. Δεν γίνεται να σου λέω για τις ταινίες και να με ρωτάς για το “Survivor”. Νομίζω ότι έχει κλείσει αυτός ο κύκλος. Δεν μπορώ να συμμετέχω στο “Survivor” λόγω των ταινιών. Καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες», είπε χαρακτηριστικά.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στην εκπομπή «Open Weekend», ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε πει: «Δεν καταλαβαίνω, ενώ έχω τοποθετηθεί για το “Survivor” τόσο πολύ και σας λέω αυτή τη στιγμή πως είμαστε στη δημιουργία τριών ταινιών, να πρέπει να μιλήσουμε πάλι για το παιχνίδι. Για ποιο λόγο; Εντάξει, σίγουρα είμαι ο πρώτος που ασπάζομαι ότι ήταν ένα project στο οποίο συμμετείχα και με βοήθησε πάρα πολύ, αλλά σας λέω ότι έχω τρία χρόνια που προσπαθώ πάρα πολύ για αυτά τα projects. Προσωπικά τα θεωρώ πολύ σημαντικά κι ας μείνουμε σε αυτά».

Στις τρεις ταινίες στις οποίες θα συμμετάσχει προσεχώς με γυρίσματα και εκτός Ελλάδος προστίθεται και μια τέταρτη. Ο Ντάνος θα υποδυθεί τον Αλέξανδρο Υψηλάντη στην ταινία με θέμα τη ζωή του Ιωάννη Καποδίστρια που ετοιμάζει ο Γιάννης Σμαραγδής. Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκινούν άμεσα με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Μιχάλη Σαράντη. Σκηνές θα πραγματοποιηθούν σε πολλά μέρη της Ελλάδας, Κέρκυρα, Ναύπλιο, Αίγινα, Ύδρα, Μάνη, Πόρο, Σούνιο, Επίδαυρο, αλλά και στην Ελβετία, σε Γενεύη και Λοζάνη, καθώς και στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 20/10