Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Αντιγόνη Ανδρεάκη μίλησε στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" για αυτή τη δοκιμασία που βιώνει, καθώς δίνει μάχη με τον καρκίνο και «μετάγγισε» αισιοδοξία αλλά και κουράγιο σε όλους.

«Έχω δεχτεί πάρα πολλά μηνύματα και πάρα πολλή αγάπη και ενθάρρυνση από τον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά ενώ αναφέρθηκε και στο τρόπο που συνήθως αντιμετωπίζεται αυτή η ασθένεια από πολλούς «χαίρομαι που δίνω βοήθεια με τη στάση μου σε γυναίκες που δεν παραδέχονται από τι νοσούν για να μη χαλάσουν τις σταθερές τους και για να μην ανησυχήσουν την οικογένειά τους».

Η ίδια για την απώλεια των μαλλιών της και την απόφαση της να μη βάλει περούκα ανέφερε πως «είμαστε ασθενείς που για ένα διάστημα της ζωής μας χάνουμε τα μαλλιά μας για να σώσουμε τη ζωή μας» ενώ σχετικά με την αντίδραση της κόρης της είπε «όταν πήρα και το οκ από την κόρη μου ξύρισα τα μαλλιά μου».

Μιλά καθημερινά με εκατοντάδες ανθρώπους που της στέλνουν για να αντλήσουν δύναμη, καθώς πολλοί είναι αυτοί που δεν λαμβάνουν την ψυχολογική υποστήριξη που χρειάζεται.

Δείτε το βίντεο