Τραγωδία σημειώθηκε σε λαϊκή αγορά στην Καλαμπάκα, το μεσημέρι της Παρασκευής (21.10.2022), όταν παραγωγός παρέσυρε την 80χρονη σύζυγό του και δύο ακόμη άτομα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα έγιναν όταν πήρε το αγροτικό του για να φορτώσει τα προϊόντα που απέμειναν στον πάγκο του. Ωστόσο όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι κόλλησε το γκάζι, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πάρει την κατηφόρα, να παρασύρει την σύζυγό του και άλλα τρία άτομα. Η άτυχη 80χρονη έχασε τη ζωή της, ενώ άλλοι τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν την άτυχη γυναίκα, καθώς και τους τρεις τραυματίες στο Νοσοκομείο των Τρικάλων.


Πώς έγινε το περιστατικό 

Πανικός επικράτησε το μεσημέρι στον χώρο τέλεσης της εβδομαδιαίας λαϊκής αγοράς στην Καλαμπάκα.

Συγκεκριμένα, σε ένα ΙΧ φορτηγό (αγροτικό) που οδηγούσε παραγωγός-εκθέτης της λαϊκής κόλλησε το γκάζι, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, με αποτέλεσμα να παρασύρει δύο γυναίκες και έναν άνδρα.

Επί τόπου κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που βρέθηκε σύντομα στο σημείο για τις πρώτες βοήθειες και για να διαπιστώσει την κατάσταση των τραυματισμένων.

Οι πρώτες πληροφορίες, σύμφωνα με το tameteora.gr, έκαναν λόγο για πολύ σοβαρό τραυματισμό μίας γυναίκας, ενώ ελαφρύτερα τραυματίστηκαν ο άνδρας και η άλλη γυναίκα.