Τον οδηγό του οχήματος που παρέσυρε και σκότωσε μια 15χρονη στην Παλαιοχώρα της Ημαθίας και τραυμάτισε σοβαρά την μητέρα και την αδελφή της ταυτοποίησε η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 28χρονο κάτοικο της περιοχής, ο εντοπισμός του οποίου δεν κατέστη δυνατός στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Πάντως, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα. Κάτοικοι της περιοχής ισχυρίζονται ότι ο οδηγός του οχήματος είναι Ρομά και προσθέτουν ότι το τροχαίο σημειώθηκε κοντά σε καταυλισμό του χωριού.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του μαύρου ΙΧ που παρέσυρε και σκότωσε την 15χρονη έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο νοσοκομείο

Να σημειωθεί ότι η 12χρονη αδερφή της 15χρονης νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική του «Ιπποκράτειου» νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης με κατάγματα στα κάτω άκρα, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίζεται σταθερή. Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Βέροιας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση η 37χρονη μητέρα των δύο κοριτσιών η οποία το βράδυ του Σαββάτου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Το απόγευμα του Σαββάτου, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την άτυχη μαθήτρια στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου, όπου πραγματοποιήθηκε η νεκρώσιμη ακολουθία. Τραγική φιγούρα ήταν ο πατέρας της οικογένειας, ο οποίος κήδευσε το παιδί του μόνος, καθώς τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του βρίσκονται στο νοσοκομείο.