Thyma_Aselgeias
Ελλάδα

Ρόδος: Μήνυση από τον 18χρονο προς τη 19χρονη Αγγλίδα που τον κατήγγειλε για βιασμό

Ο 18χρονος υποστηρίζει ότι τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας του πρότεινε να πάνε στις τουαλέτες και να κάνουν έρωτα και εκείνος αρνήθηκε και αντιπρότεινε να πάνε στην παραλία, όπως και έγινε

Στην αντεπίθεση για τα όσα απίθανα του απέδωσε σε δύο καταθέσεις της μια 19χρονη Αγγλίδα προχωρά ένας 18χρονος ημεδαπός, που βρέθηκε υπόλογος για βιασμό.

Η 19χρονη, όπως έγραψε η «δημοκρατική», δεν επιθυμεί την δίωξή του, την εξέτασή της από ιατροδικαστή ως και την παράδοση του εσωρούχου που φορούσε για έλεγχο για γενετικό υλικό.

Σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο dimokratiki.gr, ο 18χρονος παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου συνοδευόμενος από τον συνήγορό του κ. Δημήτρη Δημητριάδη και αναγνωρίστηκε από την φερόμενη ως θύμα. Το πρωί του Σαββάτου κατέθεσε σχετικά επιφυλασσόμενος για την υποβολή μηνύσεως.

Πιο συγκεκριμένα ο 18χρονος φοιτητής, που εργάζεται εποχικά ως ξενοδοχοϋάλληλος διασκέδαζε με την παρέα του σε κέντρο του Φαληρακίου την 15η Οκτωβρίου και γνώρισε την 19χρονη. Κάποιοι τουρίστες ενοχλούσαν την 19χρονη και την φίλη της και επενέβη για να αποχωρήσουν, όπως τόνισε και ξεκίνησαν να διασκεδάζουν παρέα.
Οπως εξέθεσε χόρευαν και φιλιόντουσαν, αντάλλαξαν μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποχώρησαν.

Το μεσημέρι της 16ης Οκτωβρίου της απέστειλε μήνυμα για να βγούν και εκείνη του είπε ότι δεν ένιωθε καλά. Την 17η Οκτωβρίου 2022 του έστειλε εκείνη μήνυμα και τον ρώτησε αν λειτουργεί το ίδιο κέντρο για να την ενημερώσει ότι λειτουργούσε την επόμενη ημέρα.

Ετσι βρέθηκαν το βράδυ της 18ης Οκτωβρίου στο ίδιο νυχτερινό κέντρο και συνδιασκέδαζαν. Η φίλη της έδειχνε ενοχλημένη και όταν την φιλούσε εκείνη την τραβούσε όπως είπε, διότι είναι φίλη με το αγόρι της με το οποίο ήταν σε διάσταση.
Ο 18χρονος υποστηρίζει ότι τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας του πρότεινε να πάνε στις τουαλέτες και να κάνουν έρωτα και εκείνος αρνήθηκε και αντιπρότεινε να πάνε στην παραλία, όπως και έγινε.

Περιγράφει ότι λερώθηκαν με άμμο κι ότι εκείνη βούτηξε σε ένα σιντριβάνι για να καθαριστεί ενώ του ζήτησε να σκαρφαλώσει την περίφραξη του ξενοδοχείου του για να μεταβεί στο δωμάτιο της.
Εκεί όπως είπε ο 18χρονος κάθισαν στο μπαλκόνι και όταν την ενημέρωσε η φίλη της ότι μεταβαίνει εκεί αποχώρησε. Ο 18χρονος αρνείται κατηγορηματικά ότι ήλθαν σε επαφή στο δωμάτιο και τονίζει ότι όταν έφευγε η φίλη της τον είδε. Στην πορεία διαπίστωσε ότι είχε σβήσει εκείνη τα μηνύματα που του είχε στείλει.

Ο 18χρονος επιφυλάχθηκε για την υποβολή μηνύσεως εις βάρος της για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση και δήλωσε σοκαρισμένος για τα όσα του αποδίδει η 19χρονη.

Πιστεύει δε ότι το έκανε για να δικαιολογηθεί στην φίλη της και στο αγόρι της στην Αγγλία επισημαίνοντας ότι δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να εξεταστεί από ιατροδικαστή, ότι δεν επιθυμεί να προσκομίσει πειστήρια και ότι έχει ενεργή ασφάλεια για το ταξίδι της, την οποία προσπάθησε να αποκρύψει στην πρώτη κατάθεση της ενώπιον του Α.Τ. Αρχαγγέλου.
Όπως έγραψε η «δημοκρατική» η 19χρονη, υποστήριξε ότι την 17η Οκτωβρίου 2022 μετέβη σε ένα club στο Φαληράκι με μια ομοεθνή φίλη της.

Εκεί συνάντησαν έναν ημεδαπό τον οποίο είχαν γνωρίσει προ διημέρου στο ίδιο νυχτερινό κέντρο και κάθισαν μαζί του για να διασκεδάσουν.

Οπως είπε η 19χρονη, δεν θυμάται το όνομά του και τον περιέγραψε ως ηλικίας 20 ετών, με ύψος 1.70 μέτρων, με κοντά μαλλιά και δύο ελιές στο αριστερό του μάγουλο.

Αφού κατανάλωσαν, όπως περιέγραψε, μεγάλη ποσότητα αλκοόλ αποφάσισαν να φύγουν και πήγαν στην παραλία στο Φαληράκι περί ώραν 04:00.

Εκεί όπως είπε η 19χρονη με την θέλησή της ήλθε σε επαφή μαζί του και εν συνεχεία και περί ώραν 05.00 όταν πήγε στο ξενοδοχείο της και την ακολούθησε επιχείρησε να μπει στο δωμάτιό της. Η ίδια όμως δεν ήθελε, όπως είπε, και πήγε να του κλείσει την πόρτα κι εκείνος την έσπρωξε, την έριξε στο κρεβάτι με την βία και ήλθε για δεύτερη φορά σε επαφή μαζί της.
Υποστήριξε ότι εκσπερμάτισε εντός του κόλπου της χωρίς κάποια προφύλαξη και εκείνη φώναζε και προσπαθούσε να τον απωθήσει. Οταν μπήκε στο μπάνιο ο δράστης έφυγε.