Σήμερα είναι κρίσιμη μέρα, καθώς η 12χρονη αναμένεται να μιλήσει μαζί με την ψυχολόγο στους αστυνομικούς, σε μία ακόμη κατάθεση για όσα φρικιαστικά πέρασε στα χέρια του 53χρονου κατηγορούμενου και των βιαστών της. Η ανήλικη αναμένεται να περιγράψει και να δει φωτογραφίες από ανθρώπους για τους οποίους, όπως λένε οι αρχές, υπάρχουν ικανά στοιχεία για να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, πρόκειται για περίπου 8 άτομα, τρεις εκ των οποίων ανήκουν στην ομάδα των ανθρώπων που εμφανίστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, και είπαν ότι είχαν μεν επικοινωνία μέσω της πλατφόρμας γνωριμιών, ωστόσο δεν ήθελαν ποτέ σε επαφή με το κορίτσι.

Κάποια στοιχεία όμως τους δείχνουν να κλείνουν «ραντεβού» για πάνω από μία φορές. Αυτό, θα διευκρινιστεί όταν το κορίτσι θα κληθεί να αναγνωρίσει τα άτομα μέσω φωτογραφίες ταυτότητας, αλλά και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που χρησιμοποιούν αυτοί οι άνθρωποι.

Η διαδικασία της αναγνώρισης προετοιμάζεται εδώ και καιρό από τις αρχές, καθώς θεωρείται κρίσιμη, προκειμένου να συλληφθεί κάποιος για κακουργήματα.

Οι Αρχές αναζητούν μάλιστα και έναν δεύτερο οίκο ανοχής γιατί υπάρχουν στοιχεία σύμφωνα με τα οποία ο 53χρονος κατηγορούμενος μετέφερε την 12χρονη και εκεί.

Δείτε το βίντεο