Για εγκληματική ενέργεια κάνουν λόγο η μητέρα και ο αδελφός του Αρχιμανδρίτη που βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας. Όπως είπαν, παρόλο που αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα, δε θα έβαζε ποτέ τέλος στη ζωή του με αυτόν τον τρόπο.

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο του 63χρονου Αρχιμανδρίτη στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας βρέθηκε κρεμασμένος στο διαμέρισμά του στην Πλατεία Αμερικής, ενώ φέρεται να είχε μώλωπες, αλλά και ξερό αίμα στο στόμα.

Οι Αρχές έχουν αφήσει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες θανάτου του, ενώ η νεκροψία - νεκροτομή αναμένεται να δώσει απαντήσεις τις επόμενες ώρες για τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Θάνατος Αρχιμανδρίτη: «Τον σκότωσαν και τον έβαλαν σε αυτή τη θέση»

Η μητέρα και ο αδελφός του 63χρονου επιτρόπου, που ζουν στο Άργος, μίλησαν στο Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Όπως είπαν, πιστεύουν ότι ο θάνατός του δεν είναι αυτοκτονία, αλλά εγκληματική ενέργεια.

«Το παιδί μου έφυγε χαρούμενο από εδώ, Σαββατόβραδο το είδα τελευταία φορά. Είχε έρθει στο Άργος να μας δει», είπε η μητέρα του Αρχιμανδρίτη για την τελευταία φορά που τον είδε και τόνισε ότι ήταν αγαπητός σε όλους, λόγω των κοινωνικών έργων και φιλανθρωπιών που έκανε.

Την ίδια γνώμη έχει και ο αδελφός του θύματος: «Τον σκότωσαν και τον έβαλαν σε αυτή τη θέση! Ο αδελφός μου δε θα έβαζε τέλος στη ζωή του, παρόλο που είχε κάποια οικονομικά προβλήματα», τόνισε.

Δείτε βίντεο