Τρομοκρατημένοι είναι οι κάτοικοι των νοτίων προαστίων και καταγγέλλουν, ότι ένας μανιακός πυρπολεί σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ειδικότερα, τα ξημερώματα της Κυριακής πέντε οχήματα παραδοθήκαν στις φλόγες, ενώ και πριν λίγες μέρες είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο σε άλλο δρόμο στην ίδια περιοχή.

Tα πέντε αυτοκίνητα που κάηκαν στη σειρά ανήκουν σε διαφορετικούς ιδιοκτήτες, οι οποίοι είναι σχεδόν πεπεισμένοι, ότι πρόκειται για εμπρηστική ενέργεια.

Το σημείο, όπου έγινε η εμπρηστική επίθεση βρίσκεται μόλις ένα χιλιόμετρο μακριά από την οδό Χαριλάου Τρικούπη, όπου την Παρασκευή της 28ης Οκτωβρίου έγινε ένας ίδιος εμπρησμός. Πάλι πέντε αυτοκίνητα είχαν τυλιχθεί στις φλόγες μέσα στη νύχτα.

Τα αυτοκίνητα που κάηκαν ήταν παρκαρισμένα στην οδό Μιλήτου. Κάμερες ασφάλειας από τα κοντινά σπίτια έχουν καταγράψει έναν ύποπτο άνδρα δευτερόλεπτα πριν αρχίσουν να χτυπούν οι συναγερμοί να κατηφορίζει προς την οδό Κομνηνών.

Τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας που προσπαθεί να εξακριβώσει την ταυτότητα του άγνωστου άνδρα.

Πηγή: star.gr