Έξωση στον 31χρονο νοικάρη του σπιτιού του στην περιοχή του Πόρου στο Ηράκλειο ήθελε να κάνει ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, καθώς φαίνεται ότι ο νεαρός προκαλούσε προβλήματα.

Ωστόσο, εκείνος είχε το θράσος να τους ζητήσει δανεικά και όταν αρνήθηκαν, τους ξυλοφόρτωσε.

Το επεισόδιο συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, όταν ο 31χρονος φέρεται να πήγε στο σπίτι των ιδιοκτητών του δωματίου που ενοικίαζε, για να τους ζητήσει χρήματα. Όμως, ο 83χρονος άνδρας και η 84χρονη σύζυγός του αρνήθηκαν και του ζήτησαν να πληρώσει τα ενοίκια που τους όφειλε και ήταν αρκετά.

Ακολούθησε έντονη λογομαχία και ο 31χρονος νοικάρης εισέβαλε με άγριες διαθέσεις στο σπίτι και τους χτύπησε άγρια στο κεφάλι και το σώμα.

Αμέσως μετά, ο δράστης έφυγε από το σπίτι, ενώ οι ηλικιωμένοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι υπέβαλε καταγγελία στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας εντόπισαν το πρωί της Κυριακής τον 31χρονο, του έβαλαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, ο οποίος του άσκησε δίωξη για πρόκληση σωματικών βλαβών.