Η βραδιά του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας έκλεισε χθες, Τρίτη με ένα κονσέρτο στο Μέγαρο Μουσικής που ουσιαστικά ήταν το «ευχαριστώ» των Ολλανδών βασιλιάδων στην Ελλάδα για τη φιλοξενία τους.

Στις 8 το βράδυ χθες στο Μέγαρο Μουσικής ο βασιλιάς Βίλεμ με την βασίλισσα Μαξίμα ανταπέδωσαν τη φιλοξενία με την εκδήλωση προς τιμήν της Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

llkmlkm

Το κονσέρτο παρακολούθησε εκτός από το βασιλικό ζεύγος και την Κατερίνα Σακελλαροπούλου με τον σύντροφό της, η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη, ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας και το ζεύγος Βαρδινογιάννη. Η βασίλισσα Μαξίμα, η οποία την πρώτη ημέρα της επίσκεψής της τίμησε Ελληνες σχεδιαστές μόδας, ήταν άκρως εντυπωσιακή με μια μπορντό οσκαρική τουαλέτα με μανίκι με ουρά. Χαμογελαστή και ευδιάθετη, όπως πάντα.

osk

Πάντως, η χθεσινή βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής ήταν η κατάληξη μιας γεμάτης ημέρας, τη δεύτερη κατά σειρά της επίσημης επίσκεψής τους στην Ελλάδα.

Μετά τη διπλή επίσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα, το πρωί για συζήτηση με την ΠτΔ και το βράδυ για τη δεξίωση προς τιμήν τους, το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας χθες παρεβρέθη σε εκδηλώσεις στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, επισκέφθηκε δομές και συναντήθηκε με τους υπουργούς Παιδείας Νίκη Κεραμέως και Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη.