Την Πέμπτη σε ολόκληρη τη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν πρόσκαιρα στα ηπειρωτικά. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

 Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς.

 Η θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 1 έως 22 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 4 έως 25-26, στην Ήπειρο από 6 έως 26 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 6 έως 27, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 26-28 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 26 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 8 έως 24 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 27-28 βαθμούς Κελσίου.

 Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και ενδέχεται να σχηματιστεί ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς.

 Οι άνεμοι στο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ, ενώ στα ηπειρωτικά θα επικρατήσει άπνοια.