Viral στα social media κατάφερε να γίνει ο ιδιοκτήτης της COCO-MAT, Πολ Ευμορφίδης, εφόσον επέλεξε να φορέσει δίχρωμα σανδάλια για το επίσημο γεύμα που παρέθεσε στο Προεδρικό Μέγαρο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προς τιμή του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας.
Ο ίδιος παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας» φέροντας στο κεφάλι του ένα λευκό μαντίλι και μίλησε για την παρουσία του, που… δίχασε.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τα περιβόητα σανδάλια, επισήμανε: «Τι κακό έχουν τα σανδάλια; Έχεις δει κανέναν αρχαίο Έλληνα με παπούτσια;».

Συνεχίζοντας τη συνέντευξη και ζητώντας να του μιλούν στον ενικό, σχολίασε τα αθλητικά παπούτσια του ρεπόρτερ, που, όπως τόνισε, δεν είναι φιλικά προς το περιβάλλον: «Με αυτά τα παπούτσια έχεις πάει σε καμία χωματερή; Να πας για να μου πεις αν θα τα ξαναγοράσεις; Θέλαμε να φυτέψουμε δέντρα στη χωματερή της Σπάρτης. Ανοίξαμε τρύπες για να βγαίνει το μεθάνιο και από εκείνη την ημέρα σκέφτομαι πως αν φορέσω παπούτσια σαν τα δικά σου, έτσι και τα βγάλεις θα φύγουμε όλοι από εδώ. Δεν είναι σαν τα δικά μου από τη Λάρισα με βαμβάκι. Είσαι αγενής αν μου μιλάς στον πληθυντικό. Να μη φοράς παπούτσια που μολύνουν το περιβάλλον» είπε ο Πολ Ευμορφίδης κλείνοντας τις δηλώσεις του.

Δείτε το βίντεο