Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης, θύματος βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικαστικές αρχές έχουν προχωρήσει στην έκδοση τεσσάρων νέων ενταλμάτων σύλληψης, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των κατηγορουμένων στην υπόθεση σε 10.

Η νέα πολύωρη κατάθεση του 12χρονου θύματος βιασμού από τον Κολωνό, παρουσία παιδοψυχολόγου στη διάρκεια της οποίας φέρεται να αναγνώρισε και άλλα πρόσωπα εμπλεκομένων, φαίνεται πως αποτέλεσε το έναυσμα για την έκδοση των νέων ενταλμάτων σύλληψης, προκειμένου άλλοι τέσσερις εμπλεκόμενοι σε αυτή τη δυσώδη υπόθεση να βρεθούν ενώπιον των δικαστικών αρχών,

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, τρία εκ των τεσσάρων προσώπων φέρεται να είχαν προσέλθει αυτοβούλως τις προηγούμενες ημέρες στην Αστυνομία, λέγοντας ότι είχαν μπει στη διαδικτυακή εφαρμογή και είχαν συνομιλήσει με το ανήλικο κορίτσι, δίχως όμως να παραδεχθούν ότι το είχαν συναντήσει.

Βέβαια, η ανήλικη αναγνώρισε στα πρόσωπά τους τους άνδρες με τους οποίους είχε γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής, όπως και τον τέταρτο κατηγορούμενο. Ύστερα από αυτό το στοιχείο η ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα προχώρησε στην έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης.

Το αδίκημα που αντιμετωπίζουν και οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι είναι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής που είναι κακούργημα και τιμωρείται με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών.