Στην τελετή ορκωμοσίας των νέων αξιωματικών Νοσηλευτικής και επιδόσεως των ξιφών σε αυτούς, η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ), στον Βύρωνα Αττικής, παρέστη ο υφυπουργός Εθνικής Αμύνης, Νίκος Χαρδαλιάς, εκπροσωπώντας την Ελληνική Κυβέρνηση. Στην τελετή χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Βύρωνα, Καισαριανής & Υμηττού κ.κ. Δανιήλ.

Από την Τάξη 2022 της ΣΑΝ αποφοίτησαν 24 Έλληνες αξιωματικοί (20 γυναίκες και 4 άνδρες), με κατανομή 10 στο Στρατό Ξηράς, 6 στο Πολεμικό Ναυτικό και 8 στην Πολεμική Αεροπορία, καθώς και μία αλλοδαπή αξιωματικός από τη Βοσνία - Ερζεγοβίνη.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης η Βουλευτής Β3΄ Νότιου Τομέα Αθηνών Άννα Καραμανλή, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, η Υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, οι Βουλευτές Α΄ Πειραιώς Θεόδωρος Δρίτσας (ΣΥΡΙΖΑ), Β2΄ Δυτικού Τομέα Αθηνών Μαρία Αθανασίου (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ) και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Χριστίνα Σκαλούμπακα (ΚΚΕ).

F10
F19
F6
F8


Παραβρέθηκαν επίσης ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Φλώρος, ο Υπαρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Κέλλης ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστρατήγου Χαράλαμπου Λαλούση, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο Αρχηγός Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος ΛΣ Γεώργιος Αλεξανδράκης, καθώς και εκπρόσωποι των Αρχηγών του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόριος Κατωπόδης, η Πρέσβης της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης Milica Ristović Krstić, αντιπροσωπείες αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, πρώην Διοικητές της ΣΑΝ, εκπρόσωποι Ακαδημαϊκών αρχών, καθώς και συγγενείς των ορκισθέντων.