Στο πριβέ κελί του αναρρωτηρίου, έχοντας δίπλα τη Ρούλα Πισπιρίγκου και συντροφιά ένα ραδιόφωνο, μετρά τις ημέρες πίσω από τα κάγκελα του Κορυδαλλού η 37χρονη μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό, που κατηγορείται και προφυλακίστηκε για μαστροπεία σε βάρος της κόρης της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr, η κατηγορούμενη ζητησε μια τηλεόραση. Το αίτημά της έγινε δεκτό και μέσα στις επομενες ημέρες αναμένεται να την παραλάβει για να παρακολουθεί τα επεισόδια της θλιβερής και σκοτεινής αυτής υποθεσης που κυριαρχεί στην επικαιρότητα, με θύμα την ίδια της την κόρη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είναι ήρεμη, δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό επεισόδιο, ο προαυλισμός της με τη Ρούλα Πισπιρίγκου γίνεται χωρίς προβλήματα, ενώ αυτό που έχει παρατηρηθεί είναι πως η 37χρονη βρίσκεται σε τραγική οικονομική κατάσταση, σε σημείο να μην εχει χρήματα να προμηθευτεί βασικά προϊόντα από το μίνι μάρκετ της φυλακής, καθώς, όπως λένε οι ίδιες «πηγές», ζει με λιγότερα από 5-10 ευρώ την εβδομάδα.