Για την καθημερινότητα, τις ιδιοτροπίες, αλλά και τις παρέες που έχει σχηματίσει εντός των φυλακών Κορυδαλλού η Ρούλα Πισπιρίγκου, μίλησε μια άλλη κρατούμενη, η οποία εκτίει την ποινή της εκεί.

Η κρατούμενη, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», δήλωσε αρχικά: «Την έχω δει τη μητέρα από την Πάτρα μια, δυο φορές. Μια χαρά είναι η κυρία… βασίλισσα. Τα θέλει όλα με δίσκους. Ό,τι δεν της αρέσει, της το αλλάζουν. Εμείς είμαστε τα ζώα μέσα στη φυλακή, αυτή είναι κυρία».

Ακόμα, η κρατούμενη χαρακτήρισε τη Ρούλα Πισπιρίγκου ψυχρή, ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά, δείχνει να μην την νοιάζει τίποτα.

*Διαβάστε εδώ: Αλέξης Κούγιας: "Σε 3 μήνες αναπτύχθηκε ένας επιθετικός καρκίνος - Βρέθηκε στις εξετάσεις που έκανα μετά τη νηστεία" (Βίντεο)


Ρούλα Πισπιρίγκου: Με ποια κρατούμενη κάνει παρέα στη φυλακή

Η εν λόγω κρατούμενη αποκάλυψε με ποια άλλη πολυσυζητημένη κρατούμενη κάνει παρέα μέσα στις φυλακές.

«Κάνει παρέα μόνο με τη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό. Μαζί προαυλίζονται, μαζί τρώνε. Φιλίες γενικά δεν κάνει», συνέχισε.

Τέλος, αποκάλυψε ότι είναι αρκετά ιδιότροπη, ειδικά όσον αφορά στο φαγητό, που τις περισσότερες φορές δεν της αρέσει.

«Ζητάει φαγητά που θέλει να φάει. Αυτή παραγγέλνει από το καφενείο, δεν παραγγέλνει σαν κι εμάς από την καντίνα. Αν δεν της αρέσει το φαγητό, το γυρίζει πίσω και ζητάει άλλο. Είναι πολύ ψυχρή. Όταν εμείς είμαστε έξω εκείνη είναι κλεισμένη στο κελί της και βγαίνει όταν μπαίνουμε εμείς στα κελιά μας. Προαυλίζεται μόνο με τη μητέρα της 12χρονης», κατέληξε.