Οργή έχει προκαλέσει η δράση της «γιατρού των διασήμων» εφόσον χορηγούσε σκευάσματα με ουσίες ντόπινγκ στους «ασθενείς» της.

Η 48χρονη γιατρός αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή. Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω γιατρός συνελήφθη από τις Αρχές στην Αττική, καθώς κατηγορείται ότι χορηγούσε αναβολικά σε αθλητές και διάσημους και υποσχόταν μια σειρά από «θαύματα», όπως τη «θεραπεία» τραυματισμών ή την αύξηση της λίμπιντο.

Πώς θα υπερασπιστεί τον εαυτό της

Η βιοπαθολόγος και μικροβιολόγος στο Κέντρο Υγείας Ζωγράφου, αναμένεται να υπερασπιστεί τον εαυτό της λέγοντας ότι οι πελάτες της γνώριζαν τι περιείχαν τα σκευάσματα που τους έδινε.

Υποσχόταν «θαύματα»

Σύμφωνα με πληροφορίες οι θεραπείες, τις οποίες ακολουθούσε και έπειθε τα θύματά της, πραγματοποιούνταν με ενδοφλέβιες εγχύσεις βιταμινών ή αλλιώς με οροθεραπεία, η οποία όπως ισχυριζόταν πως ενίσχυε τη χορτοφαγική διατροφή, βάση των ελλείψεων που εμφανίζονται στον οργανισμό.

Μάλιστα, υποσχόταν άμεση ενίσχυση αθλητικών επιδόσεων και μυϊκής αποκατάστασης με την οροθεραπεία «Athetil Boost», που ωστόσο όπως αποκαλύφθηκε περιείχε απαγορευμένες ουσίες.

Επιπλέον, η γιατρός προωθούσε και διάφορες ακόμη θεραπείες για ενίσχυση του ανοσοποιητικού, ευεξία, καταπολέμηση της γήρανσης με αντιοξειδιωτική δράση, ακόμη και θεραπείες για την αντιμετώπιση hangover, τροφικής δηλητηρίασης, γρίπης, jetlag και για γενικότερη εξάντληση.