Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
kolonos_apologia2
Ελλάδα

Κολωνός: Προθεσμία για την Τρίτη έλαβαν οι δύο συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης - Συνελήφθη και ένας 55χρονος

Πρόκειται για έναν 35χρονο και έναν 39χρονο

Προθεσμία για την Τρίτη έλαβαν οι δύο συλληφθέντες για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνόπου προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό στο πανελλήνιο.

Πρόκειται για έναν 35χρονο και έναν 39χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν βάσει ενταλμάτων για το αδίκημα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Την ίδια ώρα, τους 9 έχουν φτάσει οι συλληφθέντες για την εφιαλτική υπόθεση του βιασμού της 12χρονης.

Πριν από λίγο συνελήφθη άνδρας 55 ετών. Είναι ο τρίτος από τους 4 για τους οποίους είχαν εκδοθεί την Πέμπτη εντάλματα σύλληψης, καθώς είχαν έρθει σε επαφή με το παιδί.


Υψηλά αμειβόμενοι στις δουλειές τους

Για άνδρες ηλικίας 35 έως 50 ετών, «υψηλά αμειβόμενους ιδιωτικούς υπαλλήλους» κάνουν λόγο αστυνομικές πηγές, περιγράφοντας το προφίλ των τεσσάρων ατόμων.

Ο 35χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ανεπάγγελτος εισοδηματίας, ενώ ο άνδρας που συνελήφθη στο Μαρούσι εργάζεται ως συνοδός ασφαλείας.

Τα άλλα δύο εντάλματα αφορούν έναν ηλεκτρολόγο και έναν υπεύθυνο καταστήματος που φέρεται να βρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους.

Οταν οι τρεις από αυτούς είχαν προσέλθει στα αστυνομικά γραφεία, ανέφεραν ότι, πέρα από διαδικτυακές συνομιλίες στην ιστοσελίδα γνωριμιών, είχαν και τηλεφωνικές επικοινωνίες σε άλλες εφαρμογές.

Κάποιοι, μάλιστα, παραδέχθηκαν ότι είχαν ραντεβού με κορίτσια μέσω της εφαρμογής ανώνυμων επικοινωνιών blindchat, υποστήριξαν όμως ότι οι ερωτικές συνευρέσεις δεν έγιναν με τη 12χρονη.

Τότε η 33η τακτική ανακρίτρια δεν επέτρεπε στους αστυνομικούς να δείξουν φωτογραφία της ανήλικης στα άτομα που προσέρχονταν αυτοβούλως.