Προκαταρκτική εξέταση για να διερευνηθεί η υπόθεση των καταγγελιών 21χρονου εναντίον του 36χρονου προπονητή για ασέλγεια σε βάρος του παρήγγειλε εισαγγελέας στο Ηράκλειο Κρήτης.

 Για τις καταγγελίες κατά του 36χρονου για ασελγείς πράξεις σε βάρος του 21χρονου στο Ηράκλειο Κρήτης, ύστερα από εισαγγελική παραγγελία, θα διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση για να διερευνηθεί η υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24.gr, η καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου έγινε την περασμένη Τετάρτη 2 Νοεμβρίου. Ο 21χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι με τον 36χρονο προπονητή γνωρίστηκαν τον Οκτώβριο του 2020, όταν ο καταγγέλλων αποφάσισε να αρχίσει μαθήματα του συγκεκριμένου αθλήματος, με προπονητή τον 36χρονο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 36χρονος και ο 21χρονος βρίσκονταν στο σπίτι του προπονητή, ο οποίος πρότεινε στον νεαρό να κάνουν από κοινού χρήση κάνναβης. Λίγο μετά, όπως καταγγέλλεται, ο 36χρονος προχώρησε δύο φορές σε γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεσή του. Η πρώτη έγινε τη στιγμή που ο φοιτητής έκανε μπάνιο και η δεύτερη στο κρεβάτι που ήταν ξαπλωμένος ο 21χρονος.

 Ηράκλειο: Καταγγελία και για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του προπονητή

Σημειώνεται ότι, επίσης, στις 2 Νοεμβρίου μία 22χρονη κατήγγειλε ότι ο 36χρονος προπονητής, με τον οποίο είχε σχέση, ήταν βίαιος και προσβλητικός απέναντί της.

Όπως είπε η ίδια στους αστυνομικούς, ο 36χρονος τον περασμένο Απρίλιο την έπιασε από τον αυχένα και χτυπούσε το κεφάλι της βίαια στα πλακάκια του μπάνιου. Επίσης, τον περασμένο Σεπτέμβριο η κοπέλα είπε ότι ο κατηγορούμενος τη χτύπησε με ένα σκουπάκι στο πρόσωπο και στα πόδια.