Επεισόδιο με πυροβολισμούς πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στη Λεωφόρο Φυλής στα Λιόσια, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr. Άγνωστοι που επέβαιναν σε λευκό αγροτικό όχημα, πλησίασαν και άνοιξαν πυρ εναντίον 31χρονου Ρομά γνωστής οικογένειας τραυματίζοντας τον στο πόδι.

Το θύμα δέχθηκε περίπου 8 σφαίρες, μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο, ενώ άνδρες της Άμεσης Δράσης και της ΟΠΚΕ που μετέβησαν στο σημείο, «χτενίζουν» την περιοχή για να εντοπίσουν τους πιστολέρο με το λευκό αγροτικό. Οι πληροφορίες του Δημήτρη Πώποτα και της Άρια Καλύβα λένε πως το θύμα είναι στενός φίλος γνωστού τράπερ με τον οποίο έχουν γυρίσει βίντεο κλιπ στα Δυτικά Προάστια ενώ ασχολείται με το εμπόριο.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ένας άνδρας βγήκε από το αυτοκίνητό του και προσέγγισε τρία άτομα ενώ πυροβόλησε τον έναν, τραυματίζοντάς τον στο αριστερό πόδι και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Το θύμα μεταφέρθηκε από γνωστούς του στο Θριάσιο νοσοκομείο ενώ στο σημείο στα Άνω Λιόσια έφτασε η ομάδα ΔΙΑΣ όπου κατέγραψε το συμβάν και περισυνέλεξε τους κάλυκες που βρέθηκαν στο πεζοδρόμιο. Μέχρι τώρα έχουν γίνει τρεις προσαγωγές.