Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τον 51χρονο αγνοούμενο, ο οποίος τελικά εντοπίστηκε νεκρός. 

Ο άνδρας από την Αρέθουσα Θεσσαλονίκης με καταγωγή από την Αλβανία αγνοείτο από την 1η Νοεμβρίου και η εξαφάνισή του δηλώθηκε από τον αδελφό του τρεις ημέρες αργότερα. Σύμφωνα με το protothema.gr, ο άντρας είχε μεταβεί για παράνομη υλοτόμηση σε ορεινό όγκο της Αρέθουσας μαζί με έναν 59χρονο ημεδαπό, με τον οποίο φέρονται να διατηρούσαν εργασιακές σχέσεις.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ξεκάθαρο τι ακριβώς συνέβη στο δάσος που είχαν μεταβεί οι δύο άντρες και κάτω από ποιες συνθήκες έχασε τη ζωή του το θύμα. Ένα από τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. και διερευνάται πολύ σοβαρά είναι ο 59χρονος, που τραυματίστηκε με αλυσοπρίονο -πιθανότατα μόνος του και κατά λάθος-, στη συνέχεια να το πέταξε προς το θύμα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα στον μηρό.
ili_mera

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο 59χρονος στη συνέχεια κάλεσε τον γιο του, ο οποίος μετέβη στο σημείο για να τον μεταφέρει σε κοντινό Κέντρο Υγείας και παράτησε τραυματισμενο τον 51χρονο, ο οποίος πέθανε αβοήθητος. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο 59χρονος πέταξε στον δρόμο το κινητό του θύματος, πιθανότατα για να μην εντοπιστεί και να μην καταλάβουν οι Αρχές ότι είχαν πάει για παράνομη υλοτόμηση.

Ο άντρας εντοπίστηκε στο δάσος από τους αστυνομικούς το απόγευμα της Κυριακής, μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 59χρονου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν διαφορά μαχαίρια και συνελήφθη μαζί με τον 28χρονο γιο του για παράνομη οπλοκατοχή -σχηματίζεται δικογραφία. Σημειώνεται ότι η συμμετοχή του 59χρονου στον θάνατο του θύματος ερευνάται.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής.