Στο LIVE NEWS μίλησε αποκλειστικά ο 23χρονος Νίκος Χαλιλόπουλος -μέσα από το νοσοκομείο- μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε την περασμένη Παρασκευή στα Άνω Λιόσια.

«Δεν έχω ξανά νιώσει τόσο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων το θύμα.

«Ξεκίνησα από το σπίτι με δύο φίλους, πήγα να αγοράσω παπούτσια και όπως βγαίνω από το μαγαζί έρχεται από πίσω μου ένας και ρίχνει σφαίρες. Μου έριξε 5 - 6 σφαίρες και με έπιασε μόνο η μία» είπε, περιγράφοντας τη στιγμή της επίθεσης.

Βίντεο ντοκουμέντο

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, ο 23χρονος μόλις έχει βγει από μαγαζί με παπούτσια στη Λεωφόρο Φυλής και ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού για να μπει στο μπλε όχημα της παρέας του.

Από τα αριστερά του εμφανίζεται ο δράστης και αρχίζει να πυροβολεί προς το μέρος του.

Δεν τον πετυχαίνει. Τον πλησιάζει και κάτι φαίνεται να συζητάνε. Τότε ο δράστης σηκώνει το δεξί του χέρι και πυροβολεί το αριστερό πόδι του 23χρονου και εκείνος πέφτει στο πεζοδρόμιο.

«Τυχερός ήμουν που δε με σκότωσε, που δε με πήρε πουθενά αλλού και με πήρε στο πόδι».

Εξαφανίστηκε με αυτοκίνητο

Ο δράστης, σύμφωνα με μαρτυρίες, μπήκε σε ένα λευκό όχημα που τον περίμενε και εξαφανίστηκε.

Στο βίντεο φαίνεται ο 23χρονος μετά την επίθεση να σφαδάζει από τους πόνους πεσμένος στο πεζοδρόμιο και σε λίγα δευτερόλεπτα εμφανίζονται οι φίλοι του και τον βοηθάνε να σηκωθεί.

«Με πήραν οι φίλοι μου, με έβαλαν μέσα στο αμάξι και μετά ήρθα κατευθείαν στο νοσοκομείο. Είμαι 3 - 4 μέρες στο νοσοκομείο, έχω τους ανθρώπους μου, μου στέκονται, προσπαθώ να το ξεπεράσω, το σοκ είναι μεγάλο, φοβάμαι για τα παιδιά μου, για την οικογένειά μου».

Οι διαφορές που όπλισαν το χέρι του

Όπως λέει ο 23χρονος που έπεσε θύμα επίθεσης, τον δράστη τον γνώριζε μέσα από μία παρεξήγηση που δημιουργήθηκε τις τελευταίες 15 μέρες. Ένα θερμό επεισόδιο μεταξύ τους, έκανε τον δράστη να… ανοίξει βεντέτα.

«Είχα μαλώσει μαζί του πριν από 15 μέρες, είχαμε παίξει κάτι μπουνιές και αυτός με έψαχνε με το πιστόλι να με σκοτώσει. Με έχει κυνηγήσει με το αμάξι και με το πιστόλι και είχε πολλά άτομα μαζί του, δύο αμάξια».

Μία βεντέτα, που μπορούσε να έχει αποβεί μοιραία για τη ζωή του.


«Από θαύμα ζω, είμαι και καλά είναι και το πόδι μου καλά, ευχαριστώ τον Θεό που δεν έπαθα καμία άλλη ζημιά».

Για τον 23χρονο είναι η τέταρτη μέρα στο κρεβάτι του νοσοκομείου, ενώ η αστυνομία έχει προχωρήσει σε τρεις προσαγωγές.