Το στυγερό έγκλημα ενός 81χρονου, που χτύπησε και σκότωσε με βαριοπούλα την 61χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με μαχαίρι, έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία στη Μεσσήνη. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η γυναίκα κοιμόταν όταν δέχτηκε την επίθεση από τον σύζυγό της.

Το περιβάλλον και οι γνωστοί του δράστη-αυτόχειρα δεν μπορούν να καταλάβουν πώς έφτασε σε αυτό το σημείο ένας άνθρωπος της Εκκλησίας, και μάλιστα ψάλτης, ο οποίος ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθάει τους συνανθρώπους του. Να σημειωθεί ότι το νεκρό ζευγάρι βρήκε ο γιος τους λίγο μετά τις 13.00 της Τρίτης και ειδοποίησε την Αστυνομία. Στον τόπο του εγκλήματος έσπευσαν αμέσως αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

«Δεν καυγάδιζαν»

Ο γιος του ζευγαριού υποστήριξε στην κατάθεσή του στην Αστυνομία ότι το ζευγάρι ήταν αγαπημένο και δεν καυγάδιζε και απέδωσε την τραγωδία στο γεγονός ότι ο πατέρας του, που ασχολείτο επαγγελματικά με γεωτρήσεις, ως καλλιεργητής γης αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα.

Οι αστυνομικοί θα πάρουν κατάθεση και από τον δεύτερο γιο του δράστη και του θύματος, αλλά και από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός τους, σε μια προσπάθεια να εξηγήσουν τι οδήγησε στην τραγωδία.