Φως στην υπόθεση των βιασμών ανηλίκων στα Πετράλωνα δίνει η μαρτυρία μιας γυναίκας που μαζί με τον συγγραφέα βοήθησαν να αποκαλυφθεί η φρίκη που βίωναν τα παιδιά από τον πατέρα τους και άλλα άτομα.

 «Τα παιδιά ήταν παραμελημένα, ήταν φοβισμένα», λέει η κυρία Έλσα Πουλάκη στο STAR. «Η μητέρα των παιδιών μού ανέφερε κάποια περιστατικά. Η ίδια μου είχε πει ότι είχε πάει σε ένα φαρμακείο και είχε πει πως αν ο γιος της ζητήσει φάρμακα να μην του δώσουν», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, η μητέρα τής είχε πει ότι η ψυχολόγος είχε αναφέρει ότι στο αγόρι λείπει ο πατέρας και γι’ αυτό παίρνει φάρμακα.

 «Ο 17χρονος έχει καταγγείλει ότι τον έχουν βιάσει. Το παιδί κατηγόρησε και κατήγγειλε με τα χειρότερα λόγια. Ο άντρας της είχε σχέση με άλλη γυναίκα, συνευρίσκονταν και οι τρεις μαζί μπροστά στην ανήλικη», επισήμανε.

Η κυρία Πουλάκη, που διατηρούσε καφετέρια, αναφέρθηκε σ' ένα περιστατικό που συνέβη στο μαγαζί της, όπου η μικρούλα ζωγράφιζε κάτι που έμοιαζε με πεταλούδα κι όταν τη ρώτησε τι είναι, της είπε ότι πρόκειται για τη ζωγραφιά που της έκανε ο πατέρας της. «Λέει “είναι το π… μου”. Δίπλα ήταν η μητέρα. Εμείς είπαμε στη μητέρα να πάει να καταθέσει. Η μητέρα δεν πήγε. Δεν ασχολήθηκε. Αδιαφόρησε. Το άφησε έτσι».