Με μια φωτοβολίδα στο χέρι και ένα μαχαίρι μεγαλύτερο των 20 εκατοστών ο άκρως επικίνδυνος ληστής εισβάλει σε περίπτερο στον Άλιμο. Ο ληστής απειλεί να βάλει φωτιά στην τρομοκρατημένη υπάλληλο που φοβάται για την ζωή της.

Η υπάλληλος βάζει τα χρήματα μέσα στην πλαστική σακούλα, με τον ληστή να αρπάζει ακόμη και πακέτα τσιγάρων. Σε ελάχιστο χρόνο αφαιρεί τις εισπράξεις και εξαφανίζεται από το σημείο. Μαζί του έξω από το περίπτερο ήταν ο συνεργός του που είχε ακινητοποιήσει τον ιδιοκτήτη.

Οι δύο ληστές που συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής είχαν διαπράξει συνολικά εννέα ληστείες σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Βύρωνα, ενώ σε τουλάχιστον μια περίπτωση είχαν ληστέψει το ίδιο περίπτερο δυο φορές.

Σε έρευνες που έγιναν βρέθηκαν οι φωτοβολίδες, 4 μαχαίρια και μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών χαπιών.

Ληστές εισέβαλαν στο γραφείο και χτύπησαν γυναίκα με μαχαίρι

Τον τρόμο έζησε ακόμη μια γυναίκα, αυτή τη φορά στο κέντρο της Αθήνας, όταν δύο ληστές εισέβαλαν στο γραφείο της και την απείλησαν με μαχαίρι.

Η υπάλληλος προσπαθεί να τρέξει για να σωθεί όμως εκείνοι την αρπάζουν από τα ρούχα. Στο βίντεο μάλιστα φαίνεται ο ένας από αυτούς να την χτυπά με το μαχαίρι στα πλευρά.

Από την έρευνα της Ασφάλειας Αθηνών, διαπιστώθηκε ότι είχαν διαπράξει συνολικά πέντε ληστείες σε δύο πρατήρια υγρών καυσίμων, σε αρτοποιείο, σε κατάστημα ψιλικών και ένα ενεχυροδανειστήριο.