Από μόνη της η είδηση είναι τρομακτική, υπό την έννοια ότι ένα κορίτσι 23 Μαΐων βρέθηκε μόνο του και εκτεθειμένου σε δύο άντρες 47 και 40 ετών που ήθελαν να κλέψουν το ενεχυροδανειστήριο στο οποίο εργαζόταν, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που υπάρχει οπτικό υλικό, το οποίο καθιστά τη στιγμή φρικώδη. 

Το βίντεο της άγριας αιματηρής ληστείας στο κέντρο της Αθήνας κόβει την ανάσα. Η άτυχη εργαζομένη μαχαιρώθηκε στα πλευρά από τους δυο επικίνδυνους ληστές, που μπροστά στα μάτια πελατών δεν δίστασαν να την τραυματίσουν.

Είναι η στιγμή της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος εργαζομένης σε ενεχυροδανειστήριο στην καρδιά της Αθήνας.

Δύο αδίστακτοι ληστές ξυλοκοπούν, μαχαιρώνουν και ρίχνουν αιμόφυρτη την άτυχη υπάλληλο στο πεζοδρόμιο, μπροστά στους αυτόπτες μάρτυρες που προσπαθούν να την βοηθήσουν.

Λίγο πριν τις εφτά το απόγευμα η άτυχη γυναίκα βρισκόταν μόνη στο ενεχυροδανειστήριο, επί της οδού Λιοσίων. Οι δράστες, χωρίς να έχουν καλύψει τα χαρακτηριστικά τους, φτάνουν στην είσοδο. Της χτυπούν και εκείνη σε αυτό το σημείο πατάει το κουμπί και τους ανοίγει.

Ο εφιάλτης της μόλις έχει αρχίσει. Αντιλαμβάνεται αμέσως ότι πρόκειται για ληστεία και κλείνει το λάπτοπ. Σηκώνεται και αρχίζει να δέχεται χτυπήματα στο κεφάλι. Προσπαθεί να πιαστεί από μία καρέκλα, αλλά είναι μόνη.

Και οι δύο την σηκώνουν και την σέρνουν στο γραφείο. Ο ένας μπροστά κι ο άλλος πίσω, με τη γυναίκα να προσπαθεί ενστικτωδώς να αντιδράσει, με τον ένα ληστή να μη διστάζει και να την μαχαιρώνει.

Οι ληστές συνεχίζουν να την τραβούν από τα ρούχα και από τα μαλλιά, με τη νεαρή υπάλληλο να τους εκλιπαρεί για τη ζωή της. Δύο λεπτά μετά την είσοδό τους, έξω από το κατάστημα κάποιοι σταματούν και κοιτούν μέσα που ακούγονται φωνές. Οι ληστές ανοίγουν την πόρτα και πετούν την υπάλληλο στο πεζοδρόμιο.

Οι δράστες της αιματηρής ληστείας ήταν ένας 47χρονος και ένας 40χρονος. Μέλη συμμορίας, που, σύμφωνα με την Αστυνομία, διέπρατταν κατ’ εξακολούθηση ληστείες.

Η 23χρονη που μαχαιρώθηκε συνεχίζει να αναπνέει με μηχανική υποστήριξη ενώ στο πλευρό της βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η οικογένειά της.