Επέστρεψε στην Ελλάδα, και για την ακρίβεια στη Θεσσαλονίκη, η 39χρονη Ελληνίδα που τραυματίστηκε κατά την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη. Πλέον, βρίσκεται στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», ενώ η ίδια δήλωσε πως θα πάει ξανά στην Κωνσταντινούπολη και ότι έχει μάθει στη ζωή της να αντιμετωπίζει τις δύσκολες καταστάσεις.

«Σίγουρα θα χρειαστεί λίγος χρόνος, προς το παρόν σκέφτομαι να γίνω καλά, γιατί αυτές οι δύο μέρες ήταν πολύ πιεστικές», ανέφερε η Άννα Δεπώλα, εξηγώντας ότι γλίτωσε από την έκρηξη επειδή ήταν στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Έξω από το νοσοκομείο την περίμεναν οι γονείς της και γιατροί του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών. Μόλις άνοιξαν οι πόρτες του ασθενοφόρου, η 39χρονη χαμογέλασε και είπε: «Είμαι καλά, μην ανησυχείτε, χαίρομαι που επέστρεψα».

Η Άννα Δεπώλα ανέφερε πως είναι καλά και ότι έχει μόνο μία μικρή πληγή στο πόδι, τονίζοντας ότι οι Τούρκοι γιατροί την πρόσεξαν πάρα πολύ, παρότι -όπως τόνισε- «υπήρχαν πιο βαριά περιστατικά από το δικό μου».

«Είμαι πολύ τυχερή και ευγνώμων στον Θεό. Δυστυχώς, έπρεπε να αποχωριστώ τους φίλους μου και να ξαναέρθω στην Ελλάδα. Περνούσα υπέροχα κάθε ημέρα, η άτυχη ημέρα ήταν μόνο η Κυριακή, που ήδη έχω ξεχάσει, γιατί θυμάμαι μόνο τις υπέροχες ημέρες και συνεχίζω χαμογελώντας. Δυστυχώς, υπήρχαν κάποια θύματα εκείνη την ημέρα, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή τους. Εγώ είμαι πάρα πολύ τυχερή που ζω, δεν έχω πάθει απολύτως τίποτα. Η πληγή στο πόδι μου δεν είναι τίποτα και, όπως βλέπετε, είμαι χαμογελαστή και χαρούμενη, απλά λυπάμαι που έπρεπε να αποχωριστώ τους φίλους μου», είπε από το ασθενοφόρο.

«Νιώθω πολύ τυχερή, πάντα ήμουν στη ζωή μου. Σίγουρα με προστάτευσε ο Θεός. Υπήρχαν πάρα πολύ σοβαρά περιστατικά, εγώ δεν έχω τίποτα, όπως βλέπετε. Λυπάμαι πολύ για τους ανθρώπους, τα παιδάκια και τα μωράκια που πέθαναν», ανέφερε η 39χρονη Άννα, λίγο πριν οι γιατροί την οδηγήσουν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου.