Κορυφώνεται η αγωνία των συγγενών και των φίλων της 46χρονης Παναγιώτας Φουρνιώτη από την Αμαλιάδα, που εξαφανίστηκε στις 13 Νοεμβρίου στο Χαϊδάρι, με τις Αρχές να έχουν προχωρήσει σε δημοσιοποίηση των στοιχείων της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού», ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της 46χρονης σε κίνδυνο.

Η γυναίκα από την Αμαλιάδα έχει ύψος 1,70 μ., βάρος 60 κιλά, καστανά μαλλιά και καστανά μάτια, ενώ δεν είναι γνωστό τι φορούσε την ημέρα της εξαφάνισής της.

#MissingAlert ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΦΟΥΡΝΙΩΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ 46 ΕΤΩΝ https://www.hamogelo.gr/gr/el/ta-nea-mas/eksafanisi-tis-fournioti-panagiota-46-eton/

Δημοσιεύτηκε από Το Χαμόγελο του Παιδιού - The Smile of the Child στις Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022

Το δράμα της 46χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για την ίδια. Κόρη γνωστού επιχειρηματία της Αμαλιάδας με κρεοπωλείο, βίωσε λίγους μήνες νωρίτερα την απώλεια του πατέρα της από κορονοϊό, γεγονός που σε συνδυασμό με την προ ολίγων μηνών απώλεια και του πεθερού της της στοίχισαν σημαντικά.

Όλοι την περιγράφουν ως ένα χαμογελαστό κορίτσι, ευγενική και πάντα ευδιάθετη, το οποίο καταρρακώθηκε από τις δύο αυτές απώλειες και το χαμόγελο που τη διέκρινε «έσβησε».

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, το τελευταίο διάστημα η 46χρονη νοσηλευόταν σε νοσηλευτικό ίδρυμα στην Αθήνα, λαμβάνοντας θεραπεία, προκειμένου να ξεπεράσει τις απώλειες που βίωσε. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε επιχειρήσει και πάλι να το σκάσει, αλλά οι Αρχές είχαν καταφέρει να την εντοπίσουν άμεσα.