Μια νέα συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA και η εκπομπή Live News. 

Ο θείος του 19χρονου σήμερα νεαρού περιγράφει τα όσα του εκμυστηρεύτηκε ο ανιψιός του για τις συμπεριφορές του πατέρα Αντωνίου και των εργαζομένων προς εκείνον. Αποκαλύπτει πως ο ανιψιός του είχε δεχτεί χαστούκια από εργαζόμενο της δομής. «Θα με είχε σκοτώσει στο ξύλο… είναι γομάρι», είχε περιγράψει ο νεαρός στον θείο του.

Ο νεαρός μετά το περιστατικό το έσκασε από τη δομή, ωστόσο από τον φόβο του ξαναγύρισε πίσω. «Του είπα να φύγει… μας τα αποκάλυψε όλα με αναφιλητά και λυγμούς», λέει.

Ο θείος του 19χρονου αναφέρει πως προσπαθούσαν να τον εμψυχώνουν και μάλιστα του είχαν πει πως εάν χρειαστεί κάτι, έχουν έναν γνωστό στην Αστυνομία που θα μπορούσε να τον βοηθήσει.

«Είχε πει “όχι, όχι, τώρα δεν μπορώ να το ζήσω όλο αυτό, αργότερα τον Σεπτέμβριο”. Δεν ξέρω, ήθελε να το δουλέψει μέσα του», προσθέτει.

Αποκαλύπτει πως σήμερα ο 19χρονος φαίνεται ιδιαίτερα ανήσυχος και πως ακόμα κάτι τον προβληματίζει. «Περπατάει πέρα-δώθε μέσα στο σπίτι, κάτι που δεν το έκανε στο παρελθόν», συμπληρώνει.

Τέλος, λέει πως πολλές φορές δεν επέτρεπαν ούτε στη μητέρα του να τον δει και πολλές φορές εάν τους έκανε παράπονα για κάτι που έβλεπε, την «τιμωρούσαν» κι εκείνη, καθυστερώντας το ενοίκιό της.