Black Friday, Σάββατο με κοσμοπλημμύρα και Κυριακή με ανοιχτά καταστήματα. Παρ' ότι συννεφιασμένη, για πολλούς ήταν χρυσή ευκαιρία για να συνδυάσουν περίπατο και αγορές στα μαγαζιά.

Μόλις έναν μήνα πριν τα Χριστούγεννα, οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να κάνουν τα ψώνια τους, είτε για τον εαυτό τους είτε να πάρουν δώρα σε αγαπημένα τους πρόσωπα, εκμεταλλευόμενοι τις προσφορές.

Κάποιοι βρήκαν ικανοποιητικές τις εκπτώσεις και έφυγαν με σακούλες στα χέρια, ενώ άλλοι δεν βρήκαν τα προϊόντα που έψαχναν σε συμφέρουσες τιμές και έτσι περιορίστηκαν στην κυριακάτικη βόλτα τους.


Στα εμπορικά καταστήματα η κίνηση ήταν αυξημένη, αλλά όχι στα επίπεδα που περίμεναν οι καταστηματάρχες, με τους τζίρους τους να κινούνται σε χαμηλές πτήσεις.

Εφτά στις 10 επιχειρήσεις έχουν εκπτώσεις μεταξύ 20% και 40% και οι άλλες τρεις έχουν εκπτώσεις πάνω από 40%.

Πολλοί είναι και εκείνοι που προτίμησαν να κάνουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά, καθώς υπάρχει μεγαλύτερη εξοικείωση μετά τον κορονοϊό και προκειμένου να γλιτώσουν την ταλαιπωρία με τις ουρές στα ταμεία.

Ακόμα μία μέρα μεγάλων προσφορών σε πολλά προϊόντα έρχεται και αύριο, η Cyber Monday, για όσους δεν πρόλαβαν τις προσφορές της Black Friday και του Σαββατοκύριακου.