Απίστευτη η ταλαιπωρία για μεγάλο αριθμό οδηγών στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, καθώς έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων μετά την κατολίσθηση βράχων στο ύψος της Κακιάς Σκάλας εξαιτίας της κακοκαιρίας «Άριελ».

Για την ακρίβεια, η κατολίσθηση σημειώθηκε στο 48ο χλμ. στο ρεύμα προς Αθήνα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του korinthostv.gr, λόγω της κατολίσθησης έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα και έχει γίνει εκτροπή της κυκλοφορίας. Στο σημείο βρίσκονται μηχανήματα που καθαρίζουν τον δρόμο προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα. Όπως φαίνεται στα βίντεο του korinthostv.gr, οι βράχοι έχουν καλύψει από άκρη σε άκρη το οδόστρωμα και η διέλευση γίνεται με μεγάλη δυσκολία.

Εκτροπή κυκλοφορίας στην Κακιά Σκάλα

Εκτροπή κυκλοφορίας από τον κόμβο Κινέτας (52,5 χλμ.) έως τον κόμβο Μεγάρων (38,6 χλμ.) στην κατεύθυνση προς Αθήνα έχει εφαρμοστεί εδώ και λίγη ώρα με εντολή της Τροχαίας λόγω πτώσης βράχων στο οδόστρωμα στην περιοχή της Κακιάς Σκάλας.

Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή.