Στα γιορτινά «ντύθηκε» πριν λίγη ώρα το «Πεντάγωνο», στο Στρατόπεδο «Παπάγου», σε συνδυασμό με χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν σε αυτό.

Στη χριστουγεννιάτικη εορτή που διοργάνωσε το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Αμύνης για τις οικογένειες και τα παιδιά του στρατιωτικού και του πολιτικού προσωπικού που υπηρετούν στο Στρατόπεδο «ΠΑΠΑΓΟΥ», παρέστησαν ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, ο ΥΦΕΘΑ Νικόλαος Χαρδαλιάς, οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ και ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς.
003__2_

001__2_
Ακολούθως πραγματοποιήθηκε φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου και η Διακλαδική Μπάντα έπαιξε χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Μετά την εκδήλωση, ο ΥΕΘΑ ευχήθηκε στο στρατιωτικό και το πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και στις οικογένειές τους εν όψει των εορτών, ενώ τα παιδάκια διασκέδασαν με την ψυχή τους σε ένα «μπάντζι-τραμπολίνο», με τραινάκι, κλόουν και άλλες δράσεις για μικρά παιδάκια.
005__1_