Ενώπιον του εισαγγελέα στα δικαστήρια Πειραιά οδηγήθηκε σήμερα για να απολογηθεί ο 25χρονος που δολοφόνησε τη 19χρονη σύντροφό του έπειτα από καυγά. Κατά την άφιξή του στα δικαστήρια, φίλοι και συγγενείς του θύματος προσπάθησαν να τον λιντσάρουν.

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σόμπολου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», συγγενείς και φίλοι της αδικοχαμένης κοπέλας είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια Πειραιά κρατώντας πανό σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το φρικτό έγκλημα που στέρησε τη ζωή από τη 19χρονη κοπέλα.

 Ωστόσο, το κλίμα φορτίστηκε μόλις οι συγκεντρωμένοι είδαν τον κατηγορούμενο. Οι συγκεντρωμένοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του προσπαθώντας να του επιτεθούν. Οι αστυνομικοί που τον συνόδευαν τους απώθησαν και οδήγησαν τον 25χρονο στο εσωτερικό του κτιρίου.

 Το χρονικό της τραγωδίας

Η 19χρονη και ο 25χρονος είχαν συναντηθεί στο σπίτι που έμενε ο νεαρός στον Πειραιά μετά τη δουλειά τους σε νυχτερινά κέντρα στην Τρούμπα και την Καλλιθέα.

 Το ζευγάρι άρχισε να καβγαδίζει και τότε ο 25χρονος, αφού είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε τη σύντροφό του.

 Όπως είπε ο ίδιος, το πιστόλι το είχε πάρει πριν από έναν χρόνο από κάποιους Ρουμάνους.

 Το έβαλε κάτω από το σαγόνι της κοπέλας και πάτησε τη σκανδάλη, εκτελώντας την εν ψυχρώ.

 Μάλιστα την εγκατέλειψε νεκρή στον καναπέ του σπιτιού, με την ιατροδικαστική εξέταση να αναφέρει πως ο δράστης την πυροβόλησε από ελάχιστη απόσταση.