Στο πλαίσιο του Αυτοφώρου συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης στη Μαγούλα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙΑΣ36χρονος Ρομ για ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από επεισόδιο που σημειώθηκε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στον οικισμό Βλυχό Μεγάρων, ο 36χρονος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τον 28χρονο Ρομ, πλήττοντάς τον στον θώρακα. Το θύμα μεταφέρθηκε από οικείους του στο Κέντρο Υγείας Μεγαρέων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το χρονικό της σύλληψης

Έπειτα από συνεχείς αναζητήσεις, αρχικά εντοπίστηκε από σταθμό Τροχαίας το αυτοκίνητο που επέβαινε ο αναζητούμενος να κινείται στη ΝΕΟ Αθηνών-Κορίνθου και στη συνέχεια αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ ακολούθησαν το αυτοκίνητο έως την ακινητοποίησή του στην έξοδο Μαγούλα της Αττικής Οδού.

Ο 36χρονος οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανθρωποκτονίας. Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη στο πλαίσιο του Αυτοφώρου βραδινές ώρες χθες στη Μαγούλα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙΑΣ) 36χρονος ημεδαπός για ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα, έπειτα από επεισόδιο που σημειώθηκε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στον οικισμό Βλυχό Μεγάρων, ο 36χρονος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα 28χρονο ημεδαπό, πλήττοντάς τον στο θώρακα.

Το θύμα μεταφέρθηκε από οικείους του στο Κέντρο Υγείας Μεγαρέων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Έπειτα από συνεχείς αναζητήσεις, αρχικά εντοπίστηκε από σταθμό Τροχαίας το αυτοκίνητο που επέβαινε ο αναζητούμενος να κινείται στη ΝΕΟ Αθηνών-Κορίνθου και στη συνέχεια αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ ακολούθησαν το αυτοκίνητο έως την ακινητοποίησή του στην έξοδο Μαγούλα της Αττικής Οδού.

Ο 36χρονος οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανωτέρω ανθρωποκτονίας.

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Μεγαρέων θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.